reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hangi aklı kıt yapmış bunu acaba hahahahahahaa
bana eliyle çıkarıp yüzük verse boynuna atlarım

ama önume yumurta konulursa zaqten allerjım var o görmeden çöpe atardım

o zaman zavallı yüzükkkk
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hangi aklı kıt yapmış bunu acaba hahahahahahaa

kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi yaa bi tek taş için neler yapiosun sen boyle..:D bence tek taşını kendin al tek başına kendin tak ki girmesinler havayaa..

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi yaa bi tek taş için neler yapiosun sen boyle..:D bence tek taşını kendin al tek başına kendin tak ki girmesinler havayaa..
yaws ben tek taş demedımki düzgün oku
evlenme teklifi karşısında öle yaparım demk istedım
yüzüğün maddi değerinin ne önemi var ki
alkış
..
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi yaa bi tek taş için neler yapiosun sen boyle..:D bence tek taşını kendin al tek başına kendin tak ki girmesinler havayaa..
yaws ben tek taş demedımki düzgün oku
evlenme teklifi karşısında öle yaparım demk istedım
yüzüğün maddi değerinin ne önemi var ki
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iğrenç direk postalanması gereken bi tip
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iğrenç bana böyle bi teklif gelse direk reddederdim
ilçıkar:
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz de buldunuz bunuyonuz haaa ne guzel tek tas:sırıtık:
zaten size boyle teklif yapan olmaz merak etmeyin
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.