You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

EVLENECEK MÜSLÜMAN KIZIN ŞARTLARI!

EVLENECEK MÜSLÜMAN KIZIN ŞARTLARI!

LoadinG....*
RE: EVLENECEK MÜSLÜMAN KIZIN ŞARTLARI!
arayan mevlasınıda bulur beleasınıda arkadslar rabbım en hayırlı esı nasıp etsın bız kullarına

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Benim evim bir ilim yuvası olmalıdır.Her akşam en az 1 saat fıkıh, tefsir ve dini kitaplardan ders yapmayı ve evde kim varsa onların da dersimize iştirak etmelerini sağlamanızı isterim.

ne güzel düşünmüş hay ağzına sağlık senn bacım...:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
SÖYLEDİKLERİNDE SAMİMİ İSEN TAMAM KABÜL!
Değerlikimbilir, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-03-2009, Saat:05:00 PM, Düzenleyen: kimbilir.
Acemi Üye
BİZERKEKLEREDE ÇOK FAZLABİR ŞEY İSTEMİYORUZ .İFFETLİOL NAMUSUNU KORU . EVİN MAHREMİYETİNE HALEL GETİRECEK HAL VE HAREKETLERDEN KAÇIN .İYİLİKLER VE ALLAHA İTEAT KONUSUNDA ÖNÜMÜZE ENGELLER ÇIKARMA . ALLAHIN EMİR VE YASAKLARINA RİAYET ET.(NAMAZINI KIL., ORUCUNU TUT....)YALANDAN KAÇIN ,İFTİRADAN KAÇIN ,EŞİNE İTEAT ET EV İÇERİSİNDE VE DIŞINDA VAKARINI KORU.ZAYIF DÜŞÜRME DİNİNİ VE AİLENİ.ŞU İSTEĞİN BİRAZ MASUM GÖRÜNMEKLE BİRLİKTE MAHREMİYETE HALEL GETİRİYOR EV İÇERİSİNDE KİM OLURSA OLSUN ONLARLAİLİM ÇALIŞMASI YAPMAK .PEK DOĞRU OLMAZ. BUNU BİRDAHA DÜŞÜNMELİSİN.
Değerlikimbilir, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.