You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlendiriliyorlar'mı yoksa öldürülüyorlar'mı

Evlendiriliyorlar'mı yoksa öldürülüyorlar'mı

Kıdemli Üye
RE: Evlendiriliyorlar'mı yoksa öldürülüyorlar'mı

EVLİLİK ALLAH'IN EMRİ EFENDİMİZİN İSE SÜNNETİDİR.EFENDİMİZ:
'EVLİLİK BENİM SÜNNETİMDİR KİM BENİM SÜNNETİMDEN YÜZ ÇEVİRİRSE BENDEN YÜZ ÇEVİRMİŞ OUR' BUYURMAKTA.LAKİN EVLİLİKLERİNDE Bİ USULÜ VARDIR.EVLENECEK GENÇLERİN DAHA ÖNCE BİRBİRNİ GÖRÜP KONUŞMASI DA SÜNNETTİR.ŞİMDİ BU TÜR RESİMLERE BAKIP DA EVLİLİKTEN SOĞUYAN BİR ÇOK GENCE RASTLAMAK MÜMKÜN.BUDA TOPLUMUN ÇEKİRDEĞNİ OLUŞTURAN AİLENİN YOK OLMASINA VESİLE OLUR.HERŞEY USULÜNCE İSLAMİ ÇERÇEVELER İÇİNDE OLURSA GÜZELDİR...

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ya nekdar iğrenç bir adet ya bu nasıl bir inançtır ya.ah gözünü sevdiğim İSLAM .tabi bunların Allah'ı olmadığı için ne vicdan nede anlayışları var 10 yaş 11 yaşdaki çocuktan ne beklenir ya.ay yavrularım benim Allah'ım kurtar bu çocukları en kısa zamanda.
DOKUNAN BANA MENDİL TUTSUN...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
oouuuuufff bunnar ne beaüzgün

eğer bölese bis ewde kaldık heagülücükyaww küççük yasda kızları ewlendirmişmişmişlerKizginsacmalığa bak yaaa....
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
DİCEK SÖZ BULAMIYORUM Sad
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.