You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: EVLAT HASRETİ
Allah korkusu olmazsa bir insanda herseyı yapar 2 yıl evlıyken çektırdığı yetmedı hala yakamdan düsmedı Allahından bulsun ne diyim elimden hiçbrsey gelmiyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: EVLAT HASRETİ
keskinbıçak Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah korkusu olmazsa bir insanda herseyı yapar 2 yıl evlıyken çektırdığı yetmedı hala yakamdan düsmedı Allahından bulsun ne diyim elimden hiçbrsey gelmiyor

allah akıl fikir versin ne diyim :kızgın:
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ilginç.. allahu alem..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: EVLAT HASRETİ
Allah imtihanında yardımcın olsun..... bir anneye yapılacak en kötü şeyi yapmışüzgün o da Allahından bulsun demek gelior içimden ama bizim dinimize beddua yakışmıor Allah hidayet nasip etsin , tez zamanda kavuşursunuz inşallahüzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Esselamü aleyküm
Gerçekten çok üzüldüm. Sebep ne olursa olsun böyle bir zulümü yapmaya kimsenin hakkı yok. Evladınıza da sizede yazık inşaALLAH eski eşiniz bu yaptığının doğru olmadığını bir an önce anlar. Bunu anlatacak kimse yok mu her iki tarafın tanıdığı biri sözü dinlenen bir müslüman çevrenizde, yada akıl veriyormuş gibi olmak istemem ama hukuksal yöntemlere de başvurun bence..Biliyorsunuz zaman çabuk geçiyor evlanızla birlikte olmak sizin en tabi hakkınız lütfen kendinize güvenin çünkü anneler çok güçlü olur eminim ki sizde çok güçlüsünüzdür.
Rabbime sizin için du'a edeceğim..
Allah yardımcınız olsun!..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Allah yardımcın olsun.Rabbim inşallah en kısa zamanda çocuğunla bir yaşamayı nasip etsin.Allah sabır versin kardeşim.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Allah yardımcınız olsun kardeşim cidden çok kötü bir durum...tez zamanda kavuşursunuz inş.evladınızaSad
Bunu ilk beğenen sen ol.

Nasıl kaptırdınız çocuğunuzu keşke yanınızda alıp götürseydiniz...

ama nasip tabii

hayırlara çıksın sonu inşaallah...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.