You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
EVET
Özgürlüklerin genişletildiği,
insanların kimliklerinden dolayı yaftalanmadığı,
inancının gerekleri yerine getirirken hiçbir engele maruz kalmadığı,
bürokratik ve askeri vesayetin insanların temel hak ve özgürlüklerinden üstün olmadığı,
kişiye özel adalet anlayışının yerine hak edenin hak ettiği şekilde muamele göreceği adalet mekanizmasının yürürlükte olduğu bir ülkede yaşamak istiyoruz...
Anayasa değişikliği bir ya da birkaç partinin meselesi değildir. Partiler ve fertler üstü bir realitedir.
Bu yüzden 12 Eylül’de yapılacak kısmi anayasaya değişikliği yeterli değildir.
13 Eylül sabahı, daha kapsamlı bir anayasa değişikliğinin yapılması için çalışmalara tez elden başlanmalıdır.
Sadece 12 Eylül’de değil, 13 Eylül’de de ısrarla “evet” demeyi sürdürelim.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: EVET
O kadar bilinçsiz halkımız var ki neye niçin oy vereceklerini dahi sorgulamıyorlar.Olayı particilige döken siyasileri de buradan kınıyorum.
Maddeleri paket halinde sunan hükümetide kınıyorum.Çıkarları için herşeyi yapan chpyide kınıyorum
Bu bir genel seçim değildir bu halkı ilgilendiren bir seçimdir umarım olmaz ama hükümetin elinde patlayacak gibi geliyor bana.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: EVET
Ben inceledim hangi yasalar değişiyor baktım ve çokta doğru değişimler Darbe anayasının değişmesi gerekiyor.Zaten darbe yapıldıktan sonra bu anayasının değişmesini isteyenler çok oldu...Değişssin diyenler şimdi nedense hayır diyor Chp anayasa paketi daha çıkmadan Hayır demeye başladı.Mhp de hangi olda belli değil Geçmişlerinde hep anayasının değişmesiyle ilgili yazılar var Ülkücülerin asıldığı bir zamandı darbe günleri nasıl olurda Hayır diyorlar şaşıyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.