You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evet yemek sırası bende işte karşınızda yozgatımızın en meşhur yemeği:...ARABAŞI.....

Evet yemek sırası bende işte karşınızda yozgatımızın en meşhur yemeği:...ARABAŞI.....

S3Nİ S3VİYORUMM
RE: Evet yemek sırası bende işte karşınızda yozgatımızın en meşhur yemeği:...ARABAŞI.....
arkadaşlar bazı yöreler bize ait diyolar Kayseri,Çankırı vb.. gibi iç bölgeler ama kesinlikle arabaşı bizim yöremize aittir vatanı Yozgattır..inş beğenirsinizz!!!...Wink

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Evet yemek sırası bende işte karşınızda yozgatımızın en meşhur yemeği:...ARABAŞI.....
tşkler canım güzeldi karnım ve gözüm doydu 10 üzerinden 10 olsun verdim gitti :D
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Arabaşının hamurunu töbeler olsun yutamıyom niye bilmem ama çorbasına bayılıyomgülücük
Ben de Kayseri diye biliyodum...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Valla araştırmadım nereye ait olduğunu ama yozgatlı tanıdıklar var hiç bilmezler di ve Kayseri de öğrendiler hepsigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
bilmm onlar burda doğup büyümemişlerdir belki ama çok yaygıbndır daha akşam yedimm kışın yaprızz bizWink

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu akşam yozgatlı komuşumuza gittik o da doğruladı arabaşı yozgata aitmişgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kız o koca şey çiğnemeden nasıl yutulur gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.