Evet! Var mı îtirazı olan!? Başörtüm bir simgedir! Ama birilerinin sandığı gibi bir çıkarın, bir dünyalığın, bir kavganın değil; bir inancın, bir tercihin, bir vicdanın simgesidir! Beğenin veya beğenmeyin, kendi öz tercihimdir, başımdadır ve Allah ayırmasın, hep başımda taç olarak kalacaktır!”
Başlarını açanlara diyecek bir sözüm yok… Zîrâ onlar arasında, hâlleri, ibâdetleri, güzel gönülleri ile beni beşe katlayacaklar çoktur. Lâkin her hayra muhtaç olduğumuz bir zamanda, hangi emrin bir ucuna tutunup da itaatkâr olabiliyorsak, o kadar iyidir. Dilerim, onların görünen eksiklerini, benim de görünmeyen eksiklerimi, Rabbim katından bir lutufla tamama erdirsin.
“Başörtülerinizi açın, özgürleşin!” safsatalarıyla çocuk kandırmaya çalışan birkaç kişi, varlığımı hazmedememişse, bu da onların kendi meselesi... Yine de bir Müslüman olarak, bundan kayıtsız kalmıyor, onların “kabızlıkları” için, Hak katından âcil şifalar diliyorum…
BU MÜSLÜMAN BACILARIMIZIN ŞİARI OLMALI.KORKMAYIN KENDİNİ BİLMEZ ALLAHTAN UTANMAZLARIN SÖZLERİNDEN.LAİLAHE İLLALLAH DEDİYSE BİR MÜMİNE BACIM;BAŞINIDA ÖRTMESİ GEREKİR...
ALLAH BANADA NASİB ETSİN DEMEK YOK ÖYLE,SANA MÜSLÜMANLIĞI NASİB ETMİŞSE EĞER DAHA NE NASİBİ BEKLEYİB DURURSUN.
YA BAZI MÜSLÜMAN ERKEKLERİ ANLAYAMIYORUM.NEDEN AÇIK KADINLARI TERCİH EDERLER...SÜNNET FALAN MI DA TERCİH EDİYORLAR.YOKSA NUR SURESİNDE BAŞLARINIZI AÇIN İFADESİMİ GEÇİYORDA ONLARI TERCİH EDİYORLAR...RABBİM HEPİMİZE HİDAYET VERSİN..