You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Eurovision'a Kürtçe Şarkıyla Katılalım"

"Eurovision'a Kürtçe Şarkıyla Katılalım"

Üye
RE: "Eurovision'a Kürtçe Şarkıyla Katılalım"
İngilizce şarkı söylüyoruz da Kürtçe neden olmasın değil mi? Türkiyeyi temsil etmek için çıkmıyor muyuz oraya, yabancı dille söylenmesi baştan saçma zaten, Kürtçe sorun değil yani, İngilizce söyleniyor olması bile baştan hata. Türkçe'nin suyu mu çıktı, dillerinden yara mı çıkıyor bizim dilimizle söylediklerinde ..

Ama iş işten geçmiş, ben derim ki İngilizce şarkı söylenebiliyorsa Kürtçe şarkı da söylenebilir ..
Demir ranzalarda derin uykular
Sahipsiz mısraların nikotin soluğu
Zamansız bir düşle gelen aşk
Ve... buhurdan gibi tüten yalnızlık...
Ağlamaklı şiirlerin ipeksi dokusunda
Siyah tüllerde üzgün bir Matmazel
Kesif bir yalnızlık ve maça kızı,
Yalnızlığın genzi yakan küflü şarkısında...
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
valla kusura bakmayın ama o kürtlerin belli bir kısmı o pkk destek çıkmassa emin olun onlar orda barınamazlar

sıkıyosa karadenizin dağlarına gelsinlerdaWink

kimi kürt var o dağdadkiler benim amcam dayım diyor benim hakımı savunuyor diyor kimisi varki benden daha çok belkide vatanına milletine sahip çıkıyor orda ayırdığım kimi kürt derken bunu dmek istemiştim ben ingilizce vasireye karşıyım eğer türkiyeyse türkçe katılsın yani bi salak yarışma yüzünden ne diyo bu kadar taviz veriyoruzki altı üstü önemsiz bi yarışma

eskiden en iyi kürt ölü kürt derdim bu yontulmuş halim
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
fındık bittimi yolcular biliyosun değilmi onlar ekmeğinin peşinde koşan insanlar ben sıkıyosa pkk bizim dağları çıksın dmek istedim Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Ayrıca, bakın ki ben Azeriyim, Iğdırlıyım ve benim köyümü Kürtler almış durumda, bunun Pkk ile bir alakası yok yani, Kürtçe de bir dil, bunu kabullenmek gerek.

Ben de bayılmıyorum , fakat ; " Ama iş işten geçmiş, ben derim ki İngilizce şarkı söylenebiliyorsa Kürtçe şarkı da söylenebilir .." diyorum ..
Demir ranzalarda derin uykular
Sahipsiz mısraların nikotin soluğu
Zamansız bir düşle gelen aşk
Ve... buhurdan gibi tüten yalnızlık...
Ağlamaklı şiirlerin ipeksi dokusunda
Siyah tüllerde üzgün bir Matmazel
Kesif bir yalnızlık ve maça kızı,
Yalnızlığın genzi yakan küflü şarkısında...
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
adamlar sahneye çıkarkende kürdistan diye anons etsinler ozaman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.