You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Eurovision 2011 birincisi Azerbaycan!

Profesör
Düsseldorf’da Eurovision Arena’da yapılan yarışmada Eldan ve Nigar’dan oluşan grubun söylediği ’Running Scared’ isimli şarkıyla Azerbaycan toplam 221 puan alarak birinciliği elde etti.

Eldan ve Nigar sahneye Türk ve Azeri bayraklarıyla çıktı.

Eurovision’a dördüncü kez katılan Azerbaycan’ı 189 puanla İtalya ve 185 puanla İsveç takip etti. Arena’yı dolduran Azeriler ve gurbetçiler sonucu hep beraber kutladı.

Finalde sahneye çıkmaya hak kazanamayan Yüksek Sadakat grubu yarışmayı VIP bölümünden izledi.

57. Eurovision Şarkı Yarışması 2012 yılı Mayıs ayında Azerbaycan’da yapılacak.

.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
RE: Eurovision 2011 birincisi Azerbaycan!
yorum yapan olmamış ilk yorum benden olsun müslüman bi ülke olarak bence eurovisionla falan işimiz olmamalı
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
biz müsüman bir ülke değiliz laik bir ülkeyiz ayrıca o biz değiliz azerbaycan
bence birinci kexsinlikle izlanda olmalıydı, ama kimse oy vermedi zevksizler :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
laikiz ha öyle olsun.bi kere azerbaycandan bahsedildiinin farkındayım ama ben türkiyeden bahsediyorum.neyse yaşınıza olan hürmetimden susuyorumdil
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
valla bilmiyourm şarkı hiç güzel değildi ve en alakasız ülkelerin bile azerbaycana oy vermesi çok interesting bence, işin altında bir iş aramak laızm :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
türkiye de laik
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
hıhı o dediğinizdn .laiklik herkesin özgürce inancını yaşamasıdır.hamdosun bizim okulda başörtüyle igili sorun yok ama benim müslman kardeşlerim okumak için aşını açmak zorunda kalıyosa o zaman laikliğin var olma konusu şüpheye dşrrrrrrrrrrRolleyes

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Turkiye katilamadi diye uzulmustum ama azerbaycan kardes ûlke kazandigina çok sevindim kadin elinde turk bayragi ile kostu çok gurur verici birsey gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.