You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ETİMEK TATLISI(yemelere doyamıcaksınız)

ETİMEK TATLISI(yemelere doyamıcaksınız)

General
Cvp: RE: ETİMEK TATLISI(yemelere doyamıcaksınız)
çiçek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben şimdi etimek tatlısını yapamıyacam ama hemen işyerimin karşısındaki tatlıcıya uğrayacağım,
ekmek kadayıfını çok güzel yapıyor, şöyle kaymaklı,
izmirde oturan arkadaşlar için nokta2 tatlıcısı ,balçova ata caddesinde bu tatlıcı ,
hepinize afiyet olsun

Aşkolsun yapıverirdik halis mulis mis gibi ev tatlısı gibi var mı?
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: ETİMEK TATLISI(yemelere doyamıcaksınız)
ayy bende çok yapıyorum bunu yawwkahkaha

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tşkler sevinç abla bende bunu çok severek yapıyorom Valla tam tembel işi kahkaha

Sevgi işi bence sevgisiz yapılan yemek tatlı yenmez hem niye tembel işi olsun kız: ))
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yapıyosun da tek başına yiyosun dimiiii: ((

NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy bende çok yapıyorum bunu yawwkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tşkler sevinç abla bende bunu çok severek yapıyorom Valla tam tembel işi kahkaha

Sevgi işi bence sevgisiz yapılan yemek tatlı yenmez hem niye tembel işi olsun kız: ))

tabiki sevgisiz yapılan hiç bşy güzel olmaz ben sadece yapımı kolay diye öyle espiri yapmıştım alınmadın cnm dimirosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: ETİMEK TATLISI(yemelere doyamıcaksınız)
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KREMASI:
5 su bardağı süt,6yemek kaşığı un,yarım'ın yarısı paket margarin,
2 paket tuzsuz etimek ve yeterince şeker.
(az veya çok tatlı kendiniz ayarlıyosunuz şekerini)gülücük
Hepsini kısık ateşte topaklandırmadan karıştırarak pişirin.

Şerbeti:
3 su bardağı şeker
3,5 su bardağı su
5 dakika kaynatın.

Yapılışı:
Etimekleri fırın tepsisine diz,sonra 5 dk kaynattığın şerbeti üzerine hepsi yiyecek şekilde dök.Sonra yaptığın kremayı üzerine dök ve her yerine gelecek şekilde sür.Aynı şekilde 1 paket krem şantiyi de krema'nın üzerine buzdolabında soğuttuktan sonra sür.Üzerine hindistan cevizi serp.

AFİYET OLSUUUN...

(habersiz misafir geldi onlar içerde otururken bile yapabilirisiniz)
yes
bu tatlıdan yemiştim neredeyse bir tepsiyi ben bitirdim ertesi gün mide bulnatısı çektim bütün gün hiç kalkmamamacasına yattım midem çok bulandı abartmıyomvalla amam napıyım çok beğendim hepsini yiyincede homili gırrtlak tumba yatak oldum yani kahkaha hayır yapılan ewde herkes şişman bi ben zayıf ye binnur ye ısrar kıyamet tabi kıramamdım çok ta güzeldi kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-10-2008, Saat:03:59 PM, Düzenleyen: *Rabia*.
General
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

tabiki sevgisiz yapılan hiç bşy güzel olmaz ben sadece yapımı kolay diye öyle espiri yapmıştım alınmadın cnm dimirosegul

He kııııı anlamamıyım aşkolsun: ))
rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: ETİMEK TATLISI(yemelere doyamıcaksınız)
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KREMASI:
5 su bardağı süt,6yemek kaşığı un,yarım'ın yarısı paket margarin,
2 paket tuzsuz etimek ve yeterince şeker.
(az veya çok tatlı kendiniz ayarlıyosunuz şekerini)gülücük
Hepsini kısık ateşte topaklandırmadan karıştırarak pişirin.

Şerbeti:
3 su bardağı şeker
3,5 su bardağı su
5 dakika kaynatın.

Yapılışı:
Etimekleri fırın tepsisine diz,sonra 5 dk kaynattığın şerbeti üzerine hepsi yiyecek şekilde dök.Sonra yaptığın kremayı üzerine dök ve her yerine gelecek şekilde sür.Aynı şekilde 1 paket krem şantiyi de krema'nın üzerine buzdolabında soğuttuktan sonra sür.Üzerine hindistan cevizi serp.

AFİYET OLSUUUN...

(habersiz misafir geldi onlar içerde otururken bile yapabilirisiniz)
yes
bu tatlıdan yemiştim neredeyse bir tepsiyi ben bitirdim ertesi gün mide bulnatısı çektim bütün gün hiç kalkmamamacasına yattım midem çok bulandı abartmıyomvalla amam napıyım çok beğendim hepsini yiyincede homili gırrtlak tumba yatak oldum yani kahkaha hayır yapılan ewde herkes şişman bi ben zayıf ye binnur ye ısrar kıyamet tabi kıramamdım çok ta güzeldi kahkaha

Oy binuuur koptum kız ne zorun vardı hastanelik oldunkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: ETİMEK TATLISI(yemelere doyamıcaksınız)
ayy abimle ben bunu çok seviyoruz annemde sağolsun sık sık yapar.. ben birine dedim ki böle böle tatlı var biliyon mu dedi ki 'hııı onun adı nar yağdı tatlısı':D meğer üstüne nar koyuyorlarmış Smile sağol Wink
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.