You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Esselamün aleyküm Site Dostları

Forumcu
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bendeniz Sami kayseriden yaşım 2o Lise Son imamhatip ögrencisiyim ünüversiteye hazırlanıyorum açıktan okuyorum aynı zamanda Çok büyük bir İslami sitemiz var senelerden belli yönettiğimiz reklam olur diye vermek istemedim zamanı gelirse bilgilendirme yaparım bilgisayar web tasarım uzmanıyımdır.Birçok Sitede yetki ve adminlik aldım ara verdim burayı buldum ayriyetten islami dini bilgiler paylaşılması ve bilgilenme anlamında sitelerde gezerken bu siteye denk geldim ve içeriği çok hoşuma gitti ALLAHIM böyle güzel içerikli konuları paylaşıp insanları aydınlatan açıklığa kavuşturan siteleri başımızdan gerçekten eksik etmesin

Hamdolsun Cenabı Hakka 2 defa umreye Gittim Bu Genç Yaşımda Rabbim Herkezlere Nasip eylesin inşallah

Selam Ve Dua ile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
RE: Esselamün aleyküm Site Dostları
ve Aleyküm Selam, hoş geldin de, şu umre olayına takıldım ben. Paran varsa 2 değil 10 kere de gidersin. Bunu söylemenin ne anlamı var?
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Esselamün aleyküm Site Dostları
MasAllah, aleykum selam hogeldin.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.