ABDÜSSAMED Adlı Kullanıcıdan Alıntı:4 ABLAM VAR DI BİRİDE SEN OLDUN
yandığının resmidir
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ABDÜSSAMED Adlı Kullanıcıdan Alıntı:4 ABLAM VAR DI BİRİDE SEN OLDUN
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABDÜSSAMED Adlı Kullanıcıdan Alıntı:4 ABLAM VAR DI BİRİDE SEN OLDUN
yandığının resmidir
giderayak işlerim var bitirilecek, 
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABDÜSSAMED Adlı Kullanıcıdan Alıntı:4 ABLAM VAR DI BİRİDE SEN OLDUN
yandığının resmidir
çocuğu korkutma 6. ablası
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABDÜSSAMED Adlı Kullanıcıdan Alıntı:4 ABLAM VAR DI BİRİDE SEN OLDUN
yandığının resmidir
şiiii çaktırma şeytan

bi tanesiniz yahu...

ABDÜSSAMED Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çocuğu korkutma 6. ablası
şiiii çaktırma şeytan
bi tanesiniz yahu...
ben böyle bi karşılama beklemiyordum...ALLAH razı olsunhepnizden...beni güldürdünüz siz de gülün iyi mi?

ABDÜSSAMED Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABDÜSSAMED Adlı Kullanıcıdan Alıntı:4 ABLAM VAR DI BİRİDE SEN OLDUN
yandığının resmidir
şiiii çaktırma şeytan
bi tanesiniz yahu...
ben böyle bi karşılama beklemiyordum...ALLAH razı olsunhepnizden...beni güldürdünüz siz de gülün iyi mi?
şeytan
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABDÜSSAMED Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=reyyan]
[quote=sevim zeynep]
bi tanesiniz yahu...
ahhh evladım gül sen gül bilmiyon başına geleceği şeytanşeytan
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.