You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Esselamu aleyküm ve rahmetullah...

Acemi Üye
Selamun aleyküm kardeşlerim
ben forumda yeniyim foruma bişey danışmak için kayıt oldum.
Şimdi konuya gireyim, ben islamla ilgili oyun açıyorum yani oyunda cami var namaz kılma var abdest alma var insanlara islami bilgiler vermek için yani böyle bir oyunu hazırlayıp açmanın günahı veya sevabı olurmu? Bazı insanlar günah olur diyorda bende emin olamadım.

yorumlarınız için şimdiden allah razı olsun...
rabbime emanet olun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Esselamu aleyküm ve rahmetullah...
Ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatüh..Hoşgeldiniz..Oyun ne tür bir oyun ? İçerik nedir tam olarak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-08-2014, Saat:12:22 AM, Düzenleyen: Mihman.
Ruhumuz Yeter...
Dine ibadete tesvik eden biseyse neden gunah olsun ki
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuhu gülücük

gunah olur deme gerekceleri nedir ?
bazi cok bilmisler insanlari cehenneme gondermeye cok meraklilar da gülücük o gunah bu gunah deyip geziyorlar gülücük
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Evet arkadaslar haklısınız oyunun içeriği metin2 Tabanlı'da mmorpg online oyun herkes değişik şeyler ekliyordu oyuna bende cami ekledim namaz kılma falan var oyunda sevap puanı sistemi yaptım acaba doğrumudur yaptığım bunun günahı olurmu bana amac oyunla insanlara dini anlatmaktır hayırlı forumlar dilerim.
Cevaplarınız için teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
metin2 yi biliyorum oynamisligim var :D
simdi ordaki karakterlerin giyinis sekilleri fln belli.. ama gunah olur mu bana olmaz gibi geliyor ama gibilerle olmaz tabii ki en iisi benden daha iyi bilen biri cevap versin :D
yani sen yaparsan bundan sonra metin2 de olacak mi bunlar? vay be :D
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
insallah gülücük

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yok gülücük

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.