You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Eskişehir'de Evlat Vahşeti!..

Eskişehir'de Evlat Vahşeti!..

S3Nİ S3VİYORUMM
Eskişehir'de Evlat Vahşeti!..
Yangında Ölü Bulunan Ailenin Yangından Değil Ailenin Erkek Çocuğu Tarafından Öldürüldüğü Ortaya Çıktı..

Eskişehir'de dün sabaha karşı çıkan yangında evde ölü bulunan baba, anne ve kızının yangından değil ailenin üniversite öğrencisi erkek çocuğu tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Alanönü Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmanın son katında yaşayan Ali İhsan (47), eşi Nuray (44) ve kızları Melike B.'nin (18) evlerinde ölü bulunması ile ilgili soruşturma başlattı.
Polis ekipleri, sabah saatlerinde eve gelen ve yüzünde çizikler bulunan üniversite öğrencisi M. B.'yi (23) ifadesini almak üzere gözaltına aldı.

"POLİSİN DİKKATİ CİNAYETİ AYDINLATTI"

M.B.'ye ifadesi sırasında yüzündeki çizikler sorulduğunda, arkadaşlarının evine gittiği sırada darbedildiğini iddia etti.
Polis ekipleri, şüpheli M. B.'yi darbettiği iddia edilen kişilerle görüştü ve böyle bir olayın olmadığını belirledi.

Soruşturmayı derinleştiren cinayet şubesi ekipleri, M.B.'nin gece saatlerinde eve geldiğini ve burada çıkan tartışma sonucu ilk önce şırıngaya tuz ruhu doldurup uyuyan babası Ali İhsan B.'nin boğazına sapladığını, annesi Nuray ile kız kardeşi Melike B.'yi de boğarak öldürdüğünü belirledi.

"BABAMI ÖLDÜRDÜĞÜM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM"

Zanlı, M. B.'nin, sorgusunda, gece saatlerinde geldiği evde aralarında önceden sorunlar bulunan babasıyla bir süre tartıştığını söylediği öğrenildi.
Uyumaya giden babasının yastığının yanına bir süre sonra elinde bulunan kloroformu beze dökerek koyduğunu ifade eden M.B.'nin, sorgusunda şu ifadelere yer veriliyor:
"Bayıldığını anlayınca bir şırınganın içine tuz ruhu koyup babamın boğazına enjekte ettim. Seslere uyanan annemi ve kız kardeşimi de boğarak öldürdüm. Babamı öldürdüğüm için pişman değilim, ancak annem ve kız kardeşimin ölümüne neden olduğum için pişmanım. Olay yerinde bulunan delilleri yok etmek için odunluktan kömür alıp sobayı yaktım, elbiseleri içine atıp yangın süsü vermek amacıyla evin bir bölümünü ateşe verdim. Daha sonra delil teşkil edecek her şeyi bir poşete koyup arkadaşımın evine götürdüm." 5 saat önce.. [1

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.