You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Eşinin ilgisizliği, kadını sanal âleme itiyor!

Eşinin ilgisizliği, kadını sanal âleme itiyor!

~Laedri~
RE: Eşinin ilgisizliği, kadını sanal âleme itiyor!
Hiçbir sosyal Paylaşım sitesini kullanmıyorum hatta telde bazı zaman lazım olan whatsapp vs filan.. Evleneceğim kişidede bunu kıstas alırım.. Mesele sadece iletişim veya güvensizlik değil... Sosyal paylaşım sitelerini yoğun olarak kullanan bir bayan ile hiç kullanmayan bayan arasında bile çok fazla egoist yada megolamanlık farkı ortaya çıkıyor.. Ister istemez ego tavan yapınca bütün ilgiyi sürekli üzerlerinde istiyorlar ve o ilgiden gelen nefsani heves ile çok daha büyük yanlışlara yöneliyorlar istisnalar Kaiadeyi bozmasa bile genel olarak böyle.. Etrafımda bu kadar çok şey görüp Şahit olduktan sonra çok yoğun kullandığım sosyal Paylaşım sitelerini ve uygulamalarını tamamen hayatımdan çıkardım...
Çünkü bu durum bi noktadan sonra kadın erkek dinlemiyor herkesi etkiliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Eşinin ilgisizliği, kadını sanal âleme itiyor!
insanlar farklı kişilerin hayatları takip ettikçe durum özentiye giriyor.bir laf vardır komşunun tavuğu komşuya kaz görünür...o eşi ile tatile çıkmış şık foto tık facebooka.. o arkadaşları ile aleme dalmış şık foto tık facebooka..anlamsız gülücük

sürekli sanalda olma bir hastalık ve bağımlılık..bu yüzden kaç evler bozuldu şahit oldum
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.