You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

eşimin açık giyinmesi mesuliyeti nedir

eşimin açık giyinmesi mesuliyeti nedir

Acemi Üye
RE: eşimin açık giyinmesi mesuliyeti nedir
islama göre açık giyinenlerin ahlaksızlık olduğunu nerden çıkardın. bu bilgiyi paylaşabilir misin?

benim bildiğim açık giyinmek haram ama hiçbiyerde bu açık giyinenlere ahlaksızdır dendiğini görmedim.

sadece avret yerleri açık gezmek ahlaksızlık olarak nitelenmiş islamda bildiğim.

islama göre ilk insanında avret yerleri örtülüymüş zaten.yani örtünmeyi biliyormuş. sonra soyundan gelen bir kaç kız erkek kaçıp gidip başka yerde üreyip çoğalıp/kabile olup cıbıldak yaşamış olabilirler.elbise yapmayı bilmediklerinden.yani geçmişte hersey olmuş olabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ya yanlış mı okuyosun ben demiyorum.onu kasteden diğer oyum yazan arkadaşa diyorum dedim.yine yanlış okumuşsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
muhtemelen evrimsel sürecte insanlar cıbıldak geziyordu.taa ki kuzeye göç edip g.t dondurucu soğuklarla /karla karsılasıncaya kadar.teorik olarak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ilk insanlar yani.daha elbise icat edilmeden.sonra bu soğuklarla karsılasınca hayvanların yününden elbise yapmıs olabilirler.soğuktan korunmak için.evrimsel acidan bakınca böyle olabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.