You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

eşarp takmak mı daha kolay pardüse giymek mi

eşarp takmak mı daha kolay pardüse giymek mi

vampiriçe:):):)
RE: eşarp takmak mı daha kolay pardüse giymek mi
ya onu bilemem ama kapadıktan snra açılmk daha zordur
ama bn pardesü giymem dicem de büyük konuşmuyum yıne degülücük
ayrıca pardüse değil pardesü yazılırWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-07-2008, Saat:07:27 PM, Düzenleyen: Qbra.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
en kolay vede hak olanı cilbab .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: eşarp takmak mı daha kolay pardüse giymek mi
Bence ikiside zor, fakat mukafatı büyük ahiretde. RABBİM hepimize nasip etsin.inşlh
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: eşarp takmak mı daha kolay pardüse giymek mi
beraber kullanılmadıkça anlamları olmaz kahkaha

dolayısıyla birini giyen öbürünü de zahmet edecek zor da olosa giyecek

ee zahmetsiz rahmet olmazmış

bunlar bize eziyte değil şereftir inşaallah...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: eşarp takmak mı daha kolay pardüse giymek mi
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en kolay vede hak olanı cilbab .
GÜNÜMÜZDE CİLBAB GİYENE ÖYLE TERS BAKIYOLARKİ SANKİ HAK OLAN KUR AN DA ĞEÇEN BU DEĞİLMİŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Eşarbı isteyerek,gönülden takınca bir süre sonra pardesü giymek büyük bir istek oluyor.İkisi birden daha hoş.Ama eşarp takmak daha zor.Çünkü eşarp ilk adım,nefse ilk direniş.Pardesü ise tesetürün parçası.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kadınları bu yönelerini çok seviyorum.40 derecelik sıcaklarda o örtüyü takabilmek çok mütiş bir sabır.ama bazı başı kapalı kardeşlerimiz mini etekle çarşıda görüyorum.onlar sadece o örtüyü gösteriş olsun diye veya güzel göründüğü içinde takıyolar olablir.üniversite bu tür kişiler var.ama 3-4- kişi diğerlerine gerçekten saygım sonsuzdur şu kısasa da çok hoşuma gider.

ÇARŞAFIN İÇİNDEN SANA NE

Haçkalı Baba, bir gün karısı Zehra Hanımla birlikte yolda giderken arkalarından gelen biri nefsinin buyruğu ve gözünün kuyruğu ile Hoca'nın çarşaflı hanımını merak ediyormuş:
"Acaba bu çarşafın içinde nasıl bir beden var? Filan fdiye merak ederken, adamın içindeki hinliği ve hainliği gönül ekranında seyredip duran Hoca, adama yol kenarındaki bir evi göstererek:
-Ha bu evin içi nasil bir yerdur uşağum? diye sormuş
Adam:
-İlin evinin içinden dışından bana ne baba? diye cevap vermiş
Bunun üzerine Haçkalı Baba:
-Doğru dersin daa! Doğru deysin eyi de İlin çarşafından sana ne de içindekini merakedip duraysun daa? Diye gürleyince, adam ibiğini bükmüş toz olmuş
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-07-2008, Saat:06:38 PM, Düzenleyen: Azrail23.
Acemi Üye
Bu nasıl bir soru ya. Mesela şimdi bana eşarp takmak zor geldi. Ben takmayayım ama pardesü giymek kolay onu giyerim desem olur mu? Tamamen farklı şeyler bunlar birbirinden. Ne eşarp takan pardesü giymek zorunda ne de pardesü giyen eşarp takmak zorunda. Birbirlerinin yerine alternatif de değiller. Hani çarşaf mı pardesü mü gibi bir soru olsaydı eyvallah tamam. Ama bu biraz garipsenecek türden olmuş.
Allah'ım Filistinli müslümanlara yardımı bizim elimizle nasip et!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.