You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Esad nasıl cani yapıldı?

Esad nasıl cani yapıldı?

Esad nasıl cani yapıldı?
Esad Nasıl Cani Yapıldı ?
yaklaşık olarak 4 yıldır basınımızda hergün esad’ın nasıl bir cani olduğunun video veya resimleri ile yatıp kalkar olduk.İzlediğimiz bu görüntülerde Esad’ın ne kadar da cani ve zalim olduğunu duyduk ve gördük ama sorgulamayı hiç akıl etmedik,bu haberler gerçek mi yoksa Amerika ve israil’in ortadoğudaki planlarına geçit vermeyen bir yönetimin önce uydurma haberler ile cani ilan edilmesi ve ardından ortadan kaldırılmak üzere üzerine gidilmesi için uydurma haberler mi.

Sahte doktorlar ile çekilen görüntülerden,bin bir surat Ebu salah’tan,videosu çekilirken gülerek kalkan şehit haberlerinden,film sahnelerinin suriye diye verilmesinden,deprem görüntülerinin Esad katliam yaptı diye verilmesinden ve Algı yanılgı ve kontrolünün en üst seviyede yapıldığı asparagas haberlerden sonra şimdi yine bir algı kontrolü mekanizması işletilerek,insanların en zayıf noktası olan çocuklar üzerinden yalan haberler yapılıyor.

Sırf Esad katliam yaptı,çocuk öldürdü diyebilmek adına kaçırdıkları çocuklara kimyasal silah kullanarak katleden ve videolarını çekerek Dünya basınına servis eden Katiller şimdi de Başka bir yalan haberi Sayfalarına taşıdılar.

16.02.2013 cumartesi günü. Mısır Süveyş şehrinde valilik binası yakınlarındaki çöp bidonu içinde ,temizlik işçileri tarafından iki günlük bir kız bebek bulundu.İşçilerin polisi çağırması ve polislerin yaptığı incelemede çocuğun yaşadığı anlaşıldı ,çocuk hemen Süveyş hastanesine nakledildi.
Olay üzerine savcılık soruşturma başlattı.Olayın gerçeği bu fakat el kaide teröristleri bu resmi alarak sayfalarında “Esad ın askerleri çocukları katlediyor” yetişin diye haber yaptı ,haberi acıklı bir timsah gözyaşlarıyla şekillendirdiler.

Suriye konusunda yapılan haberlerin tamamı ya bu şekildedir veya Muhalif teröristlerin katliamları Esad’a maledilerek verilmiştir.Bütün bunların amacı ise Büyük Ortadoğu(Büyük İsrail) Projesini gerçekleştirme gayretidir.Suriye yönetimine yüklenenlerin tamamının niyetlerinde büyük İsrail devletini gerçekleştirme hevesi yatmaktadır.Bu gerçeği İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez’de Esad bizimle barışsaydı bunlar başına gelmezdi diyerek net bir şekilde ifade etmiştir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Esad nasıl cani yapıldı?
Ne yani Esad masum mu? onu mu demek istediniz??

Doğrusunu Allah bilir ama Esad bir gün bile medya karşısına çıkıp doğruları anlatmadı. Bu durumu kabulleniyor mu yani? Hayır inkar edebilirdi ama o yaptığı için inkar etmiyor...

Bide nerden bulunuz bu haberi? kaynak da vermemişsinizki...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-10-2015, Saat:01:38 PM, Düzenleyen: Haticee.
Profesör
RE: Esad nasıl cani yapıldı?
Tabi tabi Esad'ın zülmünden kaçıp ülkemize gelen onca mültecide yalan, biz sadece serap görüyoruz.Esad sütten çıkmış ak kaşık..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-10-2015, Saat:01:38 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
-İKRA-
RE: Esad nasıl cani yapıldı?
Ondan mı Esad'ı İslam düşmanı Rusya canhıraş destekliyor; hiç gayri müslim ülkelerle savaşmamış,
komşu ve müslüman ülkeleri terör vasıtasıyla karıştıran İran destekliyor...
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Esad nasıl cani yapıldı?
Bu yaziyi sen mi yazdin?
Baska bir yerden mi aldin?
Ne yaziyor farkindasin degil mi ?

Şu forumda eminim mutlaka herkes bir suriyeli kardesle
Oturmuş konuşmuş yardim elini uzatmistir.
Yani mutlaka bir suriye ile hasbihal etmistir.
Bir kisinin de - ya esed bir sey yapmadi yapmaz oyun bunlar dememistir.
Şakka gibisin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Esad nasıl cani yapıldı?
Onlar ailece zalim zaten babası hafız esaddan geri kalır yanı yok .kanlarında var zalimlik.
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.