You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)

Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)
azrail kardeş lütfen başlığımı terk edermisinkarizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kahkahasahra kardeşim terk ediyorum eleştirilerimi kendi bölümümüzde yapacamkarizm.ama ben istifa ediyorumhalay .bu arada yusuf kardeş bundan sonra söylerseniz sevinirm halay bir gerçeğide yazayım bari yazdıklarınızın yüzde 90 ı doğru .özellikle sokakta bazı erkeklerin hal ve hareketleri hoş değil onlar aile terbiyesinden eser almamış mahlukatlardır.ama burda yazılan ve bizimde kızlar hakkında yazdıklarımız genelleme değil çoğu kişilertde karşılaştığımız hareketler.sadece türkiyede de değil bizden daha berbat insanların yaşadığı ülkeler var.biraz daha burda mesaj yazarsam herhalde ban o yüzden ağır adımlarla kendi bölümüme gideyim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
iyi edersin bu arada iyi erkelerde var hepisinin hakkını yemiyoruzgülücük..

ama malesef çoğunulu............................................................

........................................................................................
.......................................................................................
.........................................................................................
......................................................................................
.......................................................................................

yaz yaz bitmezgülücük

,
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)
Anam böle bi başlık warmış ben yeni görüorum erkeklerinkindeki reklamınızdan gördüm geldimkahkahakahkaha

Şimdi sayayım bari
Benciller,herşeyi biz biliriz havası içindeler,her zaman kendilerini yakışıklı görürler,
aldatmaya bayılırlar ama aldatılmaya dayanamazlarrTongueTongue
Amann daa bir sürü şeyler işte yazmaya değmez en iisi uzak durmakhalayhalayhalayhalay
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
bir erkeğin çok konuşmasına tahammül edemiyorum dırdırcı erkek yok demeyin vallahi var :D

bir bayana yakışıyor mesela dırdır ama erkekte çekilmez oluyo dayanılmaz bişey

bir de laubali hareketler.... erkek dediğn ağır olur az konuşur öz konuşur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)
BiNNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir erkeğin çok konuşmasına tahammül edemiyorum dırdırcı erkek yok demeyin vallahi var :D

bir bayana yakışıyor mesela dırdır ama erkekte çekilmez oluyo dayanılmaz bişey

bir de laubali hareketler.... erkek dediğn ağır olur az konuşur öz konuşur.

kız hiç yok dermiyiz tabikide var dıdrcı erkekler bu site bilem bir kaçtane vargülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
hakaret edin demedik
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
hakaret etmedım..habersız mesajımı nasıl sılersın sen?
Bunu ilk beğenen sen ol.
ERKEKLER{HEPSİ DEMEYELİM AYIP OLUR} KIZLARIN BİRÇOĞUNUN DUYGUSAL VE ALINGAN OLMALARINI BİR TÜRLÜ KALDIRAMIYORLAR O YÜZDEN EN UFAK BİR TARTIŞMADA ÜFF BEN DE HEMEN DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAP GİBİ KENDİLERİNCE GAYET YANLIŞ OLAN BİR YORUM GETİRİYORLAR
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.