Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)
Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
duygu sömürüsü de bunlardan biri olsa gerek

herkes fikrini yazsın birbirine bulaşmasın
erkkelerde kızlarda birbirleirnin bölümlerine yazabilirler
sınır kalmadı mübarek olsun

giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkekliğin 10da 9u kaçmakmışevet haklısın erkekligin 10da 9u kacmak 10da 1i gozukmemektir.YAni nelerden kaçmak dırdırdan v.b. şeylerden. duygu sömürüsü yapmıyorum tamammı ben :hııh: kızların hepsi böylemi yaw savunmasız bir adamı yerden yere vuruyolarduygu sömürüsü de bunlardan biri olsa gerek
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senmı savunmassızsınaLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkekliğin 10da 9u kaçmakmışevet haklısın erkekligin 10da 9u kacmak 10da 1i gozukmemektir.YAni nelerden kaçmak dırdırdan v.b. şeylerden. duygu sömürüsü yapmıyorum tamammı ben :hııh: kızların hepsi böylemi yaw savunmasız bir adamı yerden yere vuruyolarduygu sömürüsü de bunlardan biri olsa gerek
buna kımse ınanmaz hem erkeklerde akıllı olun yerden yere vurulmayın
Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkekliğin 10da 9u kaçmakmışevet haklısın erkekligin 10da 9u kacmak 10da 1i gozukmemektir.YAni nelerden kaçmak dırdırdan v.b. şeylerden. duygu sömürüsü yapmıyorum tamammı ben :hııh: kızların hepsi böylemi yaw savunmasız bir adamı yerden yere vuruyolarduygu sömürüsü de bunlardan biri olsa gerek
azrail amca yetmez mi bu kadar dalga
bak ben bile güldüm
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi