You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)

Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bencede bende öyle düşünüyordumifade.GEnellikle erkekler bu tür şeyleri önce düşünürdü ama hyret :sırıtık:.biz kız arkadaşımız bizden önce yazmışifade.tam bende böyle devam etmez düyodum mesaj atıyodum.gülisevra kardeşimiz benden önce davranmış.ifadekatılıyorum.ama ilk önce kızlar sataştı.

HALA AYNI ŞEYİ YAPIOSUNUZ YA PESS KATILIOSAN SUS DA GİT NE BU BÖYLE DALGA GEÇER GİBİ ERKEKLER ÖNCE DÜŞÜNÜRDÜ DÜŞÜNSEYDİ BURDA HALA KONUSUOR OLMAZDIN .. BAK GERİLİM YAPTIĞIMDAN DEİL AMA SÖZLERİNİZLE HAREKETLERİNİZ TUTARLI OLSUN BİRAZ GÖRÜLÜYOR KİMİN NERDE NASIL SATAŞTIĞI KİMSENİN BİŞEY KANITLAMASINA GEREK YOK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)
havva sakin ol yaa gülücükyazsın nolacakta ben alınmıyorum.gülücük

isterseniz küfredin Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)
Benim kimseye karıştığım yok sadece aklımın almadığı burda yazıpta gidip orda kızlar gelmesin başlığı okuyamıo musunuz denmesi cevabımı da oraya yazdım zaten Wink ama kimse kendini bilmeden de bu kadar kızın arasında kızlarla dalga geçmeye çalışmasın....(uyarı sadece)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: Erkelerin Sevmediğiniz Bir Özelliği ? (Sadece Kızlar Yazsın)
herseylerinden nefret edıyorum hazır yıyıcıklrınden tut vurdumduymazlıgına kadarr.... hiçç normal degıller bızı sadece zevk makınası olarak goruyorlar arkadaslar kusura bakmayın yanı bunları yazdıgım ıcınn bu erkekleri yer mınderi yap çek altına üstüne otur valla erkeklerın de bu yazıyı gormelerını ısterdımm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
vallahi tırsttım hepsi psikopat kızların. evet bencede kızlar haklı alkışSmile .en iyisi daha fazla burda durmuyayım yoksa gidici olabiliriz.bravo alkışSmileBig Grinoğru saplantılar.kızlar söylüyosa doğrudur.kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vallahi tırsttım hepsi psikopat kızların. evet bencede kızlar haklı alkışSmile .en iyisi daha fazla burda durmuyayım yoksa gidici olabiliriz.bravo alkışSmileBig Grinoğru saplantılar.kızlar söylüyosa doğrudur.kahkaha

Şekil b de görüldüğü gibi tırsık olmaları da var tabii. Kardeşmiz sağolsun kendini siper ederk sayfaya örneğini de vermiş ifadeifadekahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vallahi tırsttım hepsi psikopat kızların. evet bencede kızlar haklı alkışSmile .en iyisi daha fazla burda durmuyayım yoksa gidici olabiliriz.bravo alkışSmileBig Grinoğru saplantılar.kızlar söylüyosa doğrudur.kahkaha

yaf buraya hani erkekler yazamıyodu maş. yani
sizde hem erkekler yazamaz dionuz hemde konuşuonuz allahım ya

karizm
karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ayşe sus kız bizde onalrın başlıına yazdık kahkaha
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayşe sus kız bizde onalrın başlıına yazdık kahkaha

hey allahım ya sopa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
bence kendilerini bi halt zannetmeleri :D
Rabbimiz Gunahlarimizi ve isimizdeki taskinligimizi bagisla, ayaklarimizi (yolundan) kaydima, kafirler topluluguna karsi bizi muzaffer kil."
( Ali Imran-147 )

Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik, eger bizi bagislamaz ve bize acimazsan mutlaka ziyan edenlerden oluruz."
( Araf- 23 )

NE VARKİ GİRİŞECEK PAZARLIĞA ECELLE,SERMAYEM TEK KELİME "ALLAH AZZE VE CELLE"
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.