hadi kendibölümünüze meraklı köfteciler sizi
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahahaha hiç güleceğim yoktu kikukikukiku
Meraklı değiliz kendimizi savunuyoz.hemde kızlara merakklı denir .meraklı melahat derler.meraklı ahmet mehmet demezler tammanmı
Asi köle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim sevmediğim tek yönleri kızlara karşı zaafları olması_
Yolda geçen her kıza bakmaları_
Çok sinir bozucu..
Tabi öyle olmayanlarda var. Yolda giderken adam gibi önüne bakanlar.. İşte onlara dua ediyorum içimden...
işte delikanlı kız diye buna derim ben diğerlerine uyma sakın

Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahahaha hiç güleceğim yoktu kikukikukiku
Meraklı değiliz kendimizi savunuyoz.hemde kızlara merakklı denir .meraklı melahat derler.meraklı ahmet mehmet demezler tammanmı
karışamaz kimse
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.