You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkeklerin kadınları çıldırtan halleri

Profesör
> Sorularınıza asla net cevap vermezler... Sanki insanlığı kurtarmak için görevlendirilmişlerdir de, size bile sır vermiyorlar...
...
> Tartışmaktan kaçan erkek hali kadınları çıldırtır... “Ben buna bile üşenen bir insanı nasıl sevdim” diyen kadın, kendi kendini yer bitirir...
...
> Siz anlatırsınız, o dinler... Suratınızın ortasına da bön bön bakar... Kendi kendinize konuştuğunuzu fark eder ve “Ne kadar boş konuşuyorum diyerek susarsınız...
...
> Aniden bağırmaya başlarlar... Sinirlenecek bir şey yok gibidir ama, durduk yerde eski defterler açılır... Bugüne kadar takmadığını sandığınız her şeyi kafasına takmıştır...
...
> Tartışmanın tam ortasında çekip gitmeleri... “Seninle bu şekilde konuşamam” derler ve ne şekilde konuşabileceklerini belirtmeden çekip giderler...
...
> Kendilerini sizin patronunuz sanarlar. Filmi, yemek yemeyi, yapmayı, giyinmeyi, sporu ve müziği, her şeyi sizden daha iyi bildiklerini iddia ederler...
...
> Ağlama karşısında anlayışsız tavırları... “Bu haline gerçekten dayanamıyorum” demeleri, “Ne zaman büyüyeceksin, 60’ında mı” diye sormaları...

bir kadından alıntı... :D:D:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Erkeklerin kadınları çıldırtan halleri

Erkekler ve kadınlar hakkında bilmeniz gereken tek şey;

Tüm kadınlar delidir ve tüm erkekler aptaldır..
Ve kadınların deli olmasının asıl nedeni ise :
Erkeklerin yaptığı aptallıklardır.

George Carlin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.