You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkeklerin Evliliğe Bakışı

Erkeklerin Evliliğe Bakışı

Profesör
RE: Erkeklerin Evliliğe Bakışı
Bu kaçan erkeklerle evlenecek kızların aklına sasarim ben:p
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bir bayan düşünüre demişlerki "en çok neden şanslı görüyorsunuz kendinizi ?"

demişki "bir bayan olarak bir bayanla evlenmek zorunda kalmadıgımdan kendimi şanslı gördüm " demiş gülücük gülücük bunlar o düşünürün öğrencileri olmasın mı? gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-06-2014, Saat:09:53 AM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Cezalı Üye
günümüzde evlilik o kadar zorlaştırılmışki erkekler kaçmasınlarda napsınlar ; düğünler , dernekler , ayrı eve çıkmalar , evi komple eşya döşemek , kız tarafının bütün isteklerini karşılamaktan tut , harcanan bir sürü para ... davullar , zurnalar say say bitmez ; prosedür çoğaldıkça çoğalıyor . hatta şu davul , zurna , düğün dernek işinden ben bile nefret ediyorum .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-06-2014, Saat:11:37 AM, Düzenleyen: sedatsedat.
...Revan...
Acaba günümüz çağı gençlerinde akıl mı kalmış?
Doyumsuzlar, istedikçe istiyorlar.
Bir de su sözü çok severim önceden gelin kaynanaya yaranırdı simdi kaynana geline…
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
istiyorlar istiyorlar , sonrasında ne oluyor ? bir sürü borç altına giriyorlar , ee evlilikleri boyunca bu borcu ödemek için çabalıyorlar , sonrasında parasızlıktan evde kavga dövüş , sonrası ne oluyor , birbirlerinden uzaklaşıyorlar , sonu ayrılık tabi .

fakat zamanla az az alsalar , aza katlanıp yavaş yavaş bu işleri yoluna koysalar . düğünlerde o kadar masraf yapmasalar belkide daha farklı olur , çünkü türkiye halkının durumu belli , milyonlarca insanın durumu ortada .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-06-2014, Saat:11:45 AM, Düzenleyen: sedatsedat.
Ruhumuz Yeter...
sedata katılıyorum bu konuda evet güsel ösetlemiş
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
zamane işte ...
gösteriş meraklısı herkes düğünüm dört dörtlük olsun diye herşeyin en pahalısını istiyolar sonrada o borcun altında eziliyolar halbuki düğünden sonrasını düşünseler evlilikte mal mülk gösteriş yerine huzur ve mutluluğu isteseler ....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ne demişler mal da yalan mülk de yalan gel birasda sen oyalangülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.