You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ERKEKLERİN DE ÇENESİ DÜŞTÜ

ERKEKLERİN DE ÇENESİ DÜŞTÜ

Forumcu
RE: ERKEKLERİNDE ÇENESİ DÜŞTÜ
demi :D
sadece bizim abilerimiz konuştummu tam konuşuyo, boş konuşmuyo :D
diğerleri konuşmasın o zaman :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-05-2009, Saat:10:43 PM, Düzenleyen: CeMaNuR.
Acemi Üye
...

Erkek ya da bayan farketmez; insan ki gevezeyse ve konuşması tuttuysa durdurabilene âşk olsun! Ancak, toplumca kabul edilen, bayanların daha "cazgır" ya da "geveze" olduğudur. Bir mahalleyi düşünün; akşam olmaktadır ve mahallede oturan bayan sakinler gecekondu evlerinden çıkarak bir evin kıyısında taburelerini sıraya dizip otururlar; aradan bir süre geçer ve aralarında konuşmaya başlarlar; susmak da nedir bilmezler! Valla iki ya da daha çok kadının buluşma yeri, konuşma yeridir. Ancak konuşmadan daha çok gevezelik etme de diyebiliriz. ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
...

Sevgili Gülsevrâ,

Düşüncelerini dile getirmeni takdir ettim. Böyle de devam edeceğine inanıyorum...

Yine de fısıltıyla söylüyorum; kendi hâlinde sessiz biriyim ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
haklısın allah öylelerinden uzak tutsun , öyle olmaktanda korusun bayanım ama uzak durmaya çalışıyorum

ya benim bu imza çok yer kaplıyo ama herkes okusunda bi zaman sora deiştirecem gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sevgili canfeza

ama burda erkeklerden bahsediyoruz
ispatladım diye konuyu değiştirmeyelim lütfen Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
...

Sevgili Gülsevrâ,

Haklısın, burada erkeklerin bahsi geçiyor. Ancak unutmamak gerekir ki yazdıklarımın ardında, yani özünde aslında cimcimelerin daha geveze olduğu görüşü yatmaktadır. Gevezelik erkeklerin neyine ki! Onları muaf tutup, benim neyime ki!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
...

Ama bir bakıma da haklısın, çünkü içimde ben de bir geveze besliyorum. "Geveze kuş" diyelim
. ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
öyle olsun canfeza 500 kelimeyi mi başımıza kakıyosunuz !

:sırıtık:
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
geveze canfeza

hihihi...gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.