You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkeklerin anlam veremediği kadın halleri

Profesör
X Başkasının kredi kartıyla ona hediye almak nasıl bir mantıktır?...
...
X İki günlük bir tatil için neden 7 çift ayakkabıya ihtiyaç duyulur?...
...
X Bir saç boyası nasıl olur da bir telefon konuşmasına 1.5 saat konu olur?...
...
X Trafiğe çözümde her yol denenir de, neden bir gün kadınların çıkmaması denenmez?...
...
X Komedi filminde gülmek için nasıl bir bahane olabilir?...
...
X Fatura yatırmaya giderken bile neden aynaya bakılır?...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Erkeklerin anlam veremediği kadın halleri
fatura yatırmaya giderken aynaya bakmakta abes olan ne...sizide görüyoruz bazen yollarda altınızda şort mu ne oldugu belli olmayan bir giysi üstünüzde evde giymeniz gereken atlet ayagınızda terlik yarı çıplak sokakta markette etrafa pis pis gülümseyen bir suratla dogal oldugunuzu mu sanıyorsunuz gülücük böyle olmaktansa aynaya bakıp kıyafetimizi düzeltip insan içine çıkmak gayet hoş bence beyler ...

gelelim ilk şıkka...başkasının kredi kartı dediginiz sanırım eşinin yada sevgilisinin yahut annesinin falan kartını kullananlar...eger kızının yada eşinin çalışmasına musade etmiyorsan senin paranla sana hediye olması gayet dogal...banka soyacak değil ya..gülücük

ikinci şık banada garip gelir...kadınların elinde olan herşeyi etrafa sergileme isteginin sonucudur o ..ne kadar giysisi varsa 1 gunluk tatil bile olsa hepsni alıp yarımşar saat bile olsa giymeye calışır herkes görsün diye)

trafik konusunda da bayanların biraz panik oldugunu ve trafiği karıştırdıgına inanırım...ama onları trafikte sıkıştırmaya calışan ve saçma sapan laf atan dangalakları saymazsak...
şimdilik bu kadar gülücük

[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-04-2011, Saat:02:58 PM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.
Profesör
son şıkka kızdım o kadargülücük çokmu korktunuz

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sizin uydurdugunuz gerçekler) ayrıca benim yazdıgım da gerçek...

etrafta don gömlek dolaşan bir erkek görmek istemiyorum çok mu şey istiyorum) biraz aynada kendinize bakın yahuu bu ne rahatlık

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kendini bilen bir erkek öyle yapmalı zaten aferin sana gözüme girdin bak )

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.