You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkekleri Sinir Etmenin Yolları

Erkekleri Sinir Etmenin Yolları

General
Cvp: RE: Erkekleri Sinir Etmenin Yolları
silwereyes Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
AvŞaR:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:10. Hatta randevulara hiç gitmeyin. Sözlerinizin hiç birini tutmayin.
Bu erkeklerin çok daha rahat yaptığı ve keyif aldığı bir davranış bayanlara uygun değil...

Bence erkeği sinir etmek yerine şok uygulayın!Hiç bir zaman ulaşamıcaa bir sevgi verin ve onu hiç beklemediği bir anda alın işte o boşlukta nefesi kesilecektir,ama sakın ölmesine izin vermeyin ki dahası için fırsatınız olsun...TongueTongueTongue

abla sonuncda bızde ınsanız ne yapıon bı canımız war onuda alıcan elımızden . senın kı sınır etmek degıl kasden adam oldurmek. yapma etme apla

Bu can almak değil küçük bir işgence ancak bu gerektiğinde yapılmasını önerdiğim bir durum...Tongue:
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: Erkekleri Sinir Etmenin Yolları
Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kötü örnek oluosunTongueTongueTongueTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sevinç yazık kız bunlara TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
ttmm sevınc abla kızlar cıcı erkekler eeh eh pısSmileTongueTongueTongue (bu yazdgıklarım tamamen korkudan Smile dogruluk payı ykSmile

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
GÖZLERİNİN RENGİNE BAKMASIN HİÇ KİMSE
SAÇLARIN DEGMESİN,ELLERİNİ TUTMASIN,
YUREGİNE GİRMESİN
HİÇ KİMSE..
GÖNUL BAGIMA KAR YAGDIRMA
DAYANAMAM İNAN
ÖLURUM..
Askim Sad

==(F&A)==
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
KIZLARI SİNİR ETMENİN YOLLARI NELERDİR DİYE BİR KONU AÇARSANIZ DAHA FAYDALI OLUR BENCE....
Ben Unutulmaz Bir Aşk Dilemiştim Kala Kala Bir Kitap Kaldı Geriye Onunda Konusu AYRILIK...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.