You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkeklere sinirlenen buyursun:)))

Erkeklere sinirlenen buyursun:)))

Forumcu
RE: Erkeklere sinirlenen buyursun:)))
bide kaçmaya çalışıyo benden kaçmak haa sopa oh olsun ağız yüz kaydı :D Allah razı olsun harbi çok iyi geliyo yahu bayadır bu kadar iyi oyun oynamamıştım :D
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
erkek arkadaşımın hıncını aldım saolll:D
Değerlisevmessem_olmass, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
bayanları şiddete meyilli yapacaksınız ha...
DeğerliSureOneDay, kullanıcısı Nov 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Beyaz Melek
güzel eğlenceli bi oyundugülücükhernedense oğlum oyuna bayıldıWinkbi erkek olarakgülücük
DeğerliMelek77, kullanıcısı Nov 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Beyaz Melek
yoo yooo neden ayıp olsungülücükçok eğlenceliydi napim oda kaşınıp duruyodu kızın peşini bırakmıyodu..bende kafasını gözünü kırdım onun oyunda yani.gülücükokadar cani değilimdirWinkkorkmaa
DeğerliMelek77, kullanıcısı Nov 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Ohhh ii geldi beaa hakedene wurmak lazımTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
valla süper..ama karşılık verseler daha da güzel olurdu daha bi hırs yapardı insan gülücük
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök!
Heybem hayat dolu, deste ve yumak.
Sen, bütün dalların birleştiği kök;
Biricik meselem, Sonsuza varmak...
NECİP FAZIL KISAKÜREK
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.