You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
ERKEKLERE MÜJDE
TBMM Genel Kurulunda erkeklere de hemşire olma imkanı tanıyan kanun teklifi kabul edilerek yasalaştı.

Kanuna göre üniversitelerin hemşirelikle ilgili lisans eğitimi veren fakülte ve yüksekokullardan mezun olan ve diplomaları Sağlık Bakanlığınca tescil edilenler ile öğrenimlerini yurtdışında hemşirelikle ilgili devlet tarafından tanınan bir okulda tamamlayarak denklikleri onaylanan ve diplomaları bakanlıkça tescil edilenler hemşire olabilecek.

Türkiye'de hemşirelik mesleğini ''hemşire'' unvanı kazanmış Türk vatandaşlarından başkası yapamayacak.

Hemşirelerin çalışma alanları pozisyonları ve eğitim durumlarına göre görev yetki ve sorumlulukları Sağlık Bakanlığı tarafından çıkarılacak yönetmelikle düzenlenecek.

Lisans mezunu hemşireler meslekleriyle ilgili lisans ve lisans üstü eğitim aldıktan sonra uzman hemşire olabilecek. Hemşirelikle ilgili yönetim görevlerinde lisans üstü eğitime sahip hemşirelerin rüçhan hakkı bulunacak.
Bir defaya mahsus olmak üzere ebelik diplomasına sahip olduğu halde teklifin yasalaşıp yürürlüğe girdiği tarihte en az 3 yıldan beri yataklı tedavi kurumlarında fiilen hemşirelik görevi yaptığını resmi belgeyle belgelendirenler hemşirelik yetkisi ile görevlerine devam edecek. Bu haktan yararlanmak isteyenlerin kanunun yürürlüğe girdiği 3 ay içinde başvurmaları gerekecek.

(AA)
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
RE: ERKEKLERE MÜJDE
Zaten erkeklerde hemşirelik yapıyorlar gülücük ..Unvanları sağlık memuru ama yaptıkları iş hemşirelik veya ATT dedigimiz paramedik'lik..Pek bi fark yok aralarında..Kanun çıkmış ama bizler ondan önce yaptırıyoruz...

Türk filmlerindeki gibi polis hep sonra gelir..Kanunda hep sonra cıkar :kafamkarıştı:
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
ben bir erkeğin bana iğne yapmasına yada serum takmasına asla izin vermemTongue

düşenemiyorum o canileri hemşire olarakTongue
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-04-2009, Saat:04:28 PM, Düzenleyen: SAHRA.
Profesör
valla kızım zirvedeki adam çok güzel serum takıyo hiç acıtmıyo

ama seniğnenin i sini duyunca bayıldığın için bayı bayanı fark etmeyi senin için Tongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
ii işte bide bu iğneyi bir erkeğin yaptını düşün vuuuu:D
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu ne ya.bı bu kalmıstı.bırde erkeklere mujde baslıgı altında yayınlamıssın reyyan abla.
bu alemde bızım bı agırlıgımız var.racona ters bı kere hemsırelık falan.melek te erkeklere esıtlık dıyor.bu nasıl esıtlık boyle yahu.olmasın bırdahagülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.