Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Erkeklere kupe yakisir mi??
Anket Başlığı: Erkeklere kupe yakisir mi??
6 (21.43%)
Erkeklere kupe yakisir mi??
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence sacını kısa kestirip jöleleyen kızların yanına yaklaşamayız yaw :Dveya biz yaklaşmayız ben kendi acımdan söleyim yaklaşmam :Diyyyyyyyyyyy ne o öyle yaw en eyisi kartalizmanın dedigi gibi başörtüsü benim fikrim kızlara çok güzel yakışıyo ayrıca hijenik ve ekonomik :D
bugüne kadar tesettürün yakışmadığı hiçbi hanım görmedim walla ama bunu gelde o kızlara anlat
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hay Allahım takıldınız küpeye heee hepinize birer tane hediye göndercem
benim elim boş kalmaz o zaman benden de sana şöyle kaliteli hakiki akik bi tesbih gönderrimmm:D
uslublarınıza dikkat edin..!
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tövbe ya yakıştırmam tabiki aslada yapmam onuTaha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:f) bazılarına...
e) görürsem döverim !!!
d) evet
c) biz böyle mi gördük_?hayır
b) caiz deulllllll !!! :D
a)küpesine göre degişir !!
ben şahsem küpe taktım..
hatta fotoğraf bile çekindim oldukça yakışıyor arkadaşlarımın bazısıda takıyor çevreden dolayı vsvs işte severim küpeyi bilekliği:sırıtık: spor gösteriyor
rujda sürsen yakışır yakışmaya da sen kendine yakıştırır mısın taha
önemli olan görünüşe yakışanı değil ruha yakışanı ahlaka yakışanı rızaya yaklaştıranı baz almak olmalı...aman ya 1, yada olmadı 2 kere taktık ya
aferin ben de senden başka türlüsünü beklemezdim zaten efendi kardeşim...
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

aman ya 1, yada olmadı 2 kere taktık ya