Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizi beğenen böyle beğensin küpeyide kız arkadaşınıza alın hem oda sevinir
ya kızın beğenmesinden felan değil,hoş duruyor..
biz kızı beğencez Allah Allah..
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
6 (21.43%)
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizi beğenen böyle beğensin küpeyide kız arkadaşınıza alın hem oda sevinir
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ufff yaa adama zorla küpe taktırırsnız sizz yaa....
....taha nasıl bir küpe tavsiye edersin abisi bana..:D
bak bilezik gibi halkalı küpeler var sakın onlardan takma iğrenç,erkek küpesi var kadın küpesi var ama yaa:sırıtık:
bizde hoş yakışıklı gösteren küpe takıyoruz..anadınmı
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dostum yakışıklılığınla deil delikanlılığınla önplana çık bak o zaman kız nası koşuyo peşinde
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen dene bende denerim..! hediye alırım takarsın..!Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ufff yaa adama zorla küpe taktırırsnız sizz yaa....
....taha nasıl bir küpe tavsiye edersin abisi bana..:D
bak bilezik gibi halkalı küpeler var sakın onlardan takma iğrenç,erkek küpesi var kadın küpesi var ama yaa:sırıtık:
bizde hoş yakışıklı gösteren küpe takıyoruz..anadınmı
denediğin içinmi böyle konuşuyon bilezk gbi halkalı küpelern yakşmadğnı nrdfen bliyon.. denemdiysen bi dene..
....bak bn hç takmadm siddetle tawsiye bekliom..
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm kulağını deldirip mi takıyosun yoksa taha kardeşhayır tabiki kız gibi kulakmı deldircem yaa
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mıknatsslı dır yaa..:D
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.