You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkeklere kupe yakisir mi??

Anket Başlığı: Erkeklere kupe yakisir mi??

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
f) bazılarına... 6 (21.43%)
e)görürsem döverim !! 7 (25.00%)
d) evet 2 (7.14%)
c)biz böyle mi gördük !! hayır 5 (17.86%)
b) caiz deulll !!! gülücük 6 (21.43%)
a) küpesine göre degişir !!! 2 (7.14%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 28 (100%)

Erkeklere kupe yakisir mi??

vampiriçe:):):)
Cvp: RE: Erkeklere kupe yakisir mi??
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taha küpelimisin hocam
öyle dedimde bi tabir vardı çocukken çok kullandığımız o geldi aklıma
küpeli değilimde fazla takmam yani,şuanda takılı değil,doğrusunu söylemek gerekirse taktım küpe ..

terennum muhalefet yapıyo sen bakam ona tahagülücük
yakışıyo sana tak abi kime ne Smilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taha küpelimisin hocam
öyle dedimde bi tabir vardı çocukken çok kullandığımız o geldi aklıma
küpeli değilimde fazla takmam yani,şuanda takılı değil,doğrusunu söylemek gerekirse taktım küpe ..

terennum muhalefet yapıyo sen bakam ona tahagülücük
yakışıyo sana tak abi kime ne Smilegülücük
karizmsağol beh kübra..tabi yakışıyor yşıkmasa sevmesem takmam ama babam görmedi görse alır fırçamı anem gördü amakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
RE: Erkeklere kupe yakisir mi??
Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem, kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etmiştir size yakışanı yapın başkada bişe sölemiyorum takan taksın
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem, kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etmiştir size yakışanı yapın başkada bişe sölemiyorum takan taksın

küpe sadece kadının simgesimiimla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem, kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etmiştir size yakışanı yapın başkada bişe sölemiyorum takan taksın

daha çok kadınlar takıyor peygamberimiz devrinde Allahın kölesi olduunu belirtmek için takanlar vardı bu devirde bana o niyetle takan birini göster alnından öpücem,hem gösterişede giriyo gösteriş yapmakta haramdır dinimize göre
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

daha çok kadınlar takıyor peygamberimiz devrinde Allahın kölesi olduunu belirtmek için takanlar vardı bu devirde bana o niyetle takan birini göster alnından öpücem,hem gösterişede giriyo gösteriş yapmakta haramdır dinimize göre
anladım
teşekkürler de çevremde yada başka yerde görmedim o niyetle bende..
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: Erkeklere kupe yakisir mi??
sizi beğenen böyle beğensin küpeyide kız arkadaşınıza alın hem oda sevinirgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-06-2008, Saat:09:07 PM, Düzenleyen: Kartalizma.
Forumcu
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ufff yaa adama zorla küpe taktırırsnız sizz yaa....
....taha nasıl bir küpe tavsiye edersin abisi bana..:D

kahkaha bak bilezik gibi halkalı küpeler var sakın onlardan takma iğrenç,erkek küpesi var kadın küpesi var ama yaa:sırıtık:
bizde hoş yakışıklı gösteren küpe takıyoruz..anadınmı karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.