You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
erkekler melektır
Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür.

'Aman Allahım' diye bağırdığında bir peri belirir ve 'Ne diye bağırıyorsun?' der.

Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler. Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. 'Baltan bu muydu?' diye sorar. ormancı'hayır' diye cevaplar.

Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.

'Baltan bu muydu? 'ormancı yine 'hayır' diye cevaplar.

Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. 'baltan bu muydu?' ormancı 'evet' der.

Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir.

Ormancı mutlu bir şekilde evine döner.

Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser.

Ormancı 'aman tanrım' diye bağırır. peri yine belirir ve sorar. 'ne diye bağırıyorsun?' ormancı 'karım suya düştü der.

Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner.

'Senin karın bu mu?' diye sorar. ormancı 'evet' der.

Peri sinirlenmiştir. 'yalan söylüyorsun. gerçek bu değil' der.

Ormancı 'özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, o na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur.

Bu hikayeden alinacak ders :

Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir.

(Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır )

VAR MI DAHA ÖTESİ ????????gülücük))))))
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
RE: erkekler melektır
bu kadar olur ya savunmaya bakın kahkaha bu tezini çürütücektim bazı delillerle hatta taaaa gidip diğer odada dolabmdan kitap çıkardm ama geri dur dedim kendime yusuf abi'nin konusu bu dedim....şükret yani gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bence butun kadınlar bu hıkayeden alınacak dersı cok ıyı bılmelıdırgülücük
hem ne desin adam bulmus jennifer lopez i hayır mı desıngülücük
hem bız erkekler tam yukarıdakı gıbıyız eksık yok fazla var bılmem anlatabıldın mıgülücük
melegız bız melek
bu tez degıl bı kerem teorıdır + su tezımı curutecek delıllerı cok merak ettım cıcek????
curutemezkı curutemezkıgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-04-2009, Saat:01:37 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
Uzman
meleğe bak sen:D:DTongue

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir. kahkaha

gayet iyi irdelenmiş bi cümle olmuş sagol yusuf abi güzel ve gercek bi paylaşim olmuş kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-04-2009, Saat:03:44 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
" HACI "
eksk yok fazla varmş Tongue

meleğiz diyosunz ama biz göremiyorz hem siz degil başkaları sizi övsün...ozamn anlaşılır kimn ne oldugu biz kendimizi hiç övmüyorz çünkü gerek duymuyorz :sırıtık:

tezi çürütmeye gelince de hayırr nefsime hakim bir insanım bi defa yapmam dediysem yapmıcam artık Big Grinilçıkar: karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.