You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
erkekler için
Erkeklerin tıraş olurken gösterdikleri bir takım tipik davranış ve tutumlar vardır. Bunlardan biri ve belki de en önemlisi ise; tıraş kremi yüze sürüldükten sonra tıraş olmaya başlanan noktadır. İşte bu nokta er kişinin karakteri, yaşam koşulları, psikolojik durumu, hayata bakış açısı vs. gibi bir sürü özelliği ile ilgili bize bilgi verir:
Tıraşa çenenin alt sağ veya solundan başlayanlar: en sıradan insan tipidir, sistem içinde kaybolmuş, hayatı sıradanlaşmış ve artık bunu umursamayan insanlardır. Güvenilir ve tutumlu olurlar, iyi aile babası ve iyi eştirler, kararlı ve ısrarcı da olabilirler zaman zaman...
Tıraşa faul noktasından başlayanlar: bunlar daha çok saçına başına özen gösteren, genç veya kendini genç hisseden veya öyle hissetmek isteyen, sabırsız, hız meraklısı ve açık görüşlü insan tipidir...
Tıraşa gıdıdan başlayanlar: para meraklısı, çok hırslı, yükselmek için başkalarını ezmekten çekinmeyen, egoist, kurnaz ve sinsi aynı zamanda hassas ve duygusal da olabilen...
Tıraşa yanaktan başlayanlar: sert erkek modelidir, maçodur, kararlıdır, her şeyi planlar, her şey onun istediği gibi olmalıdır, gerektiğinde kaba kuvvet kullanmaktan çekinmez hatta haz bile alır, duygularını pek belli etmez...
Tıraşa bıyıktan başlayanlar: bunlar ya memurdur ya da memur çocuğudur, zararsızdırlar, etkisiz eleman gibidirler... Bıyık keserken kısa süreliğine Hitler olma niyetiyle ayna karşısına geçer...
Tıraşa rasgele bir noktadan başlayanlar: umursamaz, kaotik, anarşist, tehlikeli, ne zaman ne yapacağı belli olmayan, bir nevi serseri mayın...
Asla tıraş olmayanlar: ya Manisa tarzanı’dır ya Robinson ya da köse.
İşi gücü bırakıp tıraşa başlama noktasına göre karakter tahlili yapanlar, deliliğin eşiğinde olup ne dediğini bilmeyenlerdir, saçmalamaktadırlar...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
RE: erkekler için
İşi gücü bırakıp tıraşa başlama noktasına göre karakter tahlili yapanlar, deliliğin eşiğinde olup ne dediğini bilmeyenlerdir, saçmalamaktadırlar...

hee biliyosun farkındasın yani...iyi sevindim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-04-2009, Saat:12:26 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
Profesör
berbere gdenler noluyo acaba:D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
1)he bılıyosun farkındasın yanı(zuleyha)
2)berbere gıdenler ne oluyor acaba(reyyan)
3)aman bısey olmaz hiç bırıne HEPSI AYNI(ZULEYHA)

1'3 cevap:evet bılıyorum çiçek bırkımseye delı denılmeden velı denılmez.bu calısmalarım sonunda bana makam ve mevkı kazandıracakTongue

2'ye cevap:onlar tıkky(tarzı olan demektır bızım buralarda) oluyor bız onlara halk arasında üşengec de dıyoruz.

3'e cevap:bu cevaba yorum yapmıyorum cunku dogru.ama bu konuda sızler kadar basarılı oldugumuz soylenemez...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
kahkaha alemsin ya cvp vermek için ne zahmetlere girmişsn :D

3.ye yorum yapamazsn zaten çünkü biz her alanda başarılıyz...bize yetişemezsinz..sizin başarılı oldugunuz tek alan hepinzn aynı olması farklı olarak tek yönünüz ayrı takımlar tutmanızdır başka da bilmiyom ben gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Tıraşa faul noktasından başlayanlar: bunlar daha çok saçına başına özen gösteren, genç veya kendini genç hisseden veya öyle hissetmek isteyen, sabırsız, hız meraklısı ve açık görüşlü insan tipidir...
Tıraşa yanaktan başlayanlar: sert erkek modelidir, maçodur, kararlıdır, her şeyi planlar, her şey onun istediği gibi olmalıdır, gerektiğinde kaba kuvvet kullanmaktan çekinmez hatta haz bile alır, duygularını pek belli etmez...
karizm karizm

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

aynısının tıpkısı bengülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.