You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkekler daha mı akıllı?

Erkekler daha mı akıllı?

Acemi Üye
Erkekler daha mı akıllı?
Erkekler daha mı akıllı?

Bir beynin diğerinden farkı ne? Önce iki cinsiyet arasındaki farka değinelim. Danimarka'da yapılan bir araştırmaya göre erkek beyni kadınınkinden ortalama 120 gr daha ağır ve ortalama 4 milyar daha fazla nörona sahip. Ancak hemen bundan "Yani erkekler daha akıllı!" sonucu çıkartmayın. Çünkü ağırlığın beynin kapasitesine herhangi bir etkisi yok. inandırıcı bulmuyor musunuz? Örnekleyelim: Einstein'ın beyni özel izinle çıkartılıp incelendiğinde ağırlığının ve büyüklüğünün herhangi bir insanın beyninden farklı olmadığı (Aynı durum nöronlar için de sözkonusu iş şunu ortaya koyuyor: Önemli olan bunların sayısı değil, nasıl kullanıldığı!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: Erkekler daha mı akıllı?
evet bencede gülücük
bı seker daha agır olunca tadı farklımı oluo sankı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
kullanmadıktan sonra heyheyt gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
'' Önemli olan bunların sayısı değil, nasıl kullanıldığı! ''

sorunun içinde cevabı var zaten bende aynen katılıyorum ama erkeğin kadından daha zeki olması gerektiğini düşünüyorum erkeğin önce beynini sonra kadınını yönetmesi lazım
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
yönetmesi derken köle gibi kullanması manasında söylemiyorum şayet erkek zeki olursa nerde ne yapacağını bilir hanımınada ona göre destek olur,ama aksi durumda yani kadının yöneten olması durumunda düzen bozulur zaten kıyametin alametleri arasında da vardır kadının erkeklerin yapması gereken şeyleri yapması
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Erkekler daha mı akıllı?
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendinizi avutun akıl üstünlüğü öenmli değil takva üstünlüğü olsunhimmmmmmgülücük

akıl üstünlüğü takva üstünlüğünü gerektirir ztn
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
''(''Yani erkekler daha akıllı!") sonucu çıkartmayın. Çünkü ağırlığın beynin kapasitesine herhangi bir etkisi yok. inandırıcı bulmuyor musunuz? Örnekleyelim: Einstein'ın beyni özel izinle çıkartılıp incelendiğinde ağırlığının ve büyüklüğünün herhangi bir insanın beyninden farklı olmadığı (Aynı durum nöronlar için de sözkonusu iş şunu ortaya koyuyor: Önemli olan bunların sayısı değil, nasıl kullanıldığı!''

Bn Erkek olsam bunları kaldıramazdım:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Erkekler daha mı akıllı?
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:''(''Yani erkekler daha akıllı!") sonucu çıkartmayın. Çünkü ağırlığın beynin kapasitesine herhangi bir etkisi yok. inandırıcı bulmuyor musunuz? Örnekleyelim: Einstein'ın beyni özel izinle çıkartılıp incelendiğinde ağırlığının ve büyüklüğünün herhangi bir insanın beyninden farklı olmadığı (Aynı durum nöronlar için de sözkonusu iş şunu ortaya koyuyor: Önemli olan bunların sayısı değil, nasıl kullanıldığı!''

Bn Erkek olsam bunları kaldıramazdım:D

kaldırılamıcak birşey yokki burda gülücükmesela bütün peygamberler erkektir dimi biz erkekliğimizle gurur duyuyoruz gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-06-2008, Saat:07:26 PM, Düzenleyen: Kartalizma.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.