You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkekler Bakabilirmi

Erkekler Bakabilirmi

Yeni Üye
Erkekler Bakabilirmi
Arkadaslar Bayan Arkadaslarimin bakmamasini istiyorum

Lütfen bakmayin

Merhaba Kardesler

Ben ayıptır söylemesi Ergenliğe girmis bulunmaktayim dinine sadık bir insan olarak yaşamak istiyorum fakat bildiginiz gibi Masturublasyon bir ihtiyaç sekline dönüsmüs artık bende bu huyumdan vazgeçmek istiyorum fakat nasil Saskin yardim edin artık günaha girmek istemiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Erkekler Bakabilirmi
mastürbasyonun haramlığı ihtilaflı bir konudur. hakkında kesin yasaklayıcı bir nass olmamakla birlikte müminun suresi 5-7 ayetlerini mastürbasyon için haramlığa delil sayan alimler olmuştur. nafile oruç şehveti kırmak için Rasulün(sallallahu aleyhi ve sellem) tavsiyesidir. mastürbasyon aşırıya kaçıldığı takdirde sağlık sorunlarına da sebep olduğundan ya sıklaştırılmadan yapılmalı, ya da hiç bulaşılmamalı.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-01-2013, Saat:08:46 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
General
kardeşim en güzeli imkan buldukça nafile oruç tutmak. sen de tecrübe etmişsindir ki ramazan ayında şehvet nerdeyse insanda yok oluyor.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
kıdemli üye
Genellikle şehvetli düşünceler yalnız kalındığı halde artaya çıkar.Bu yüzden böyle bir durum olursa kendinize oyalanacak birşey bulun veya Kur-an'ı Kerim'den sureler okuyun.Ayrıca şehvet içerikli yazı,görsel ve videolardan olabildiǧince uzak dur.
İnşaAllah üstesinden geleceksin.
''Kim Bir Bardak Su İçerse Beni Hatırlasın''[Hz.Hüseyin]

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.