You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?

Anket Başlığı: Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Ewet 13 (46.43%)
Hayır 15 (53.57%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 28 (100%)

Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?

(...)
Cvp: RE: Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur mideylen alakası yok çok yakın olmak gerekmiyor

ben şimdi bütün abimin arkadaşlarıyla görüşüyorum ne olcak

YAPMA BE ÇÖLÜM SENDE Mİ BRÜTÜS?

ya anlamıyorum bi sınırı olcak tabikide ama şimdi

her erkek arkadaşada böle duygularmı beslenir yavv ne diyosunuz
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur mideylen alakası yok çok yakın olmak gerekmiyor

ben şimdi bütün abimin arkadaşlarıyla görüşüyorum ne olcak

YAPMA BE ÇÖLÜM SENDE Mİ BRÜTÜS?

ya anlamıyorum bi sınırı olcak tabikide ama şimdi

her erkek arkadaşada böle duygularmı beslenir yavv ne diyosunuz

SEN BESLEMEYE BİLİRSİN O AYRI KONU BEN ONDAN BAHSETMİYORUM.KARŞINDAKİNN SENİN GİBİ DÜŞÜNMEDİĞİ NE MALUM.

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?
ŞU SÖZÜ DUYMADINIZMI HİÇ ''BİR ERKEK BİR KIZA ANCAK EŞ OLUR ''LAİKLERİN DİNDEN BİR HABER OLANLARIN KIZ ERKEKLE ARKADAŞ OLUR DİYEN SÖZLERİNE KANMAYIN PİYASADA KIZ MI BİTTİDE ERKEKLERLE ARKADAŞ OLUYORSUNUZ.ERKEKLER İÇİNDE BÖYLE TABBİ
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?
Siz ne kadar namuslu olursanız olun, yabancı bir kadınla bir erkek dostluk kuramaz Yalnız kalmaları haramdır. Þeytan bunları rahat bırakmaz. hadis-i şerif meali şöyledir:

(Bir erkekle bir kadın yalnız kalınca, aralarına şeytan girer.) [Taberani]

(Bir erkekle bir kadın halvet ederse, [yalnız kalırlarsa] üçüncüleri şeytan olur.) [Tirmizi]

(Bir genç kız ile genç bir erkek beraber idi. Onları şeytandan emin görmedim.) [Tirmizi]

Kadınla erkek, iki zıt varlıktır. Ateşle barut gibidir. Ne kadar masum olurlarsa olsunlar, barut ateşe yaklaşırsa yanar. Ateşle suya da benzer. Ateş suyun içine girerse söner. Aç kurtla kınalı kuzuya da benzer. Ormanda taze otlar var diye kuzuyu götürür. Sonra kuzunun canına okur. Ateistler, feministler, (aynı odada kalsalar ne olur) diyebilirler yani onlar için bu normaldir ama, Müslüman bir kızla Müslüman bir erkek için normal değildir, yani dinimize aykırıdır. Dinimize aykırı bir husus için de niyetimiz iyi demek doğru değildir. Haram bir iş, iyi niyetle de yapılsa haramlıktan çıkmaz. İçki içen de, zina eden de veya her türlü haramı işleyen de, iyi niyetle yapıyorum diyebilir. Böyle iyi niyet insanı kurtarmaz. Hadis-i şerifte, (Cehennem iyi niyetlilerle doludur) buyuruluyor. Bir kimse, iyi niyetle işlediği harama alışır, sonra bunu dinin emri zanneder. Hz. Ömer, (Dininizi doğru öğrenip, buna uygun yaşayın. Yoksa yaşadığınızı din zannedersiniz) buyuruyor. İyi ve halis niyete bir örnek verelim:

Odunların arasına ayağı sıkışan bir ayıyı adamın biri kurtarır. Ayı da, adam uyurken, benim de ona bir iyiliğim dokunsun diye, yüzüne konan sinekleri öldürmek ister. Kocaman taşı, adamın yüzündeki sineklere vurur. Evet ayı iyi niyetiyle sinekleri öldürmüşse de, adamın başını da ezmiş oldu. Görüldüğü gibi tek başına iyi niyet insanı kurtarmıyor, ilim de şarttır. Ayının ilmi olsaydı, sineğe vurduğu taşın adamı öldüreceğini bilirdi. Bir kadınla bir erkek halvet edince, halvetin günahı ve zararı bilinirse, elbette halvetten uzak durulur.

alıntı

ben kesinlikle doğru bulmuyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?
kesinlikle olmaz erkekler her zaman art niyetlidir hiç bi erkek bi kıza arkadaş gözüyle bakamaz içinden neler geçirir ama demez, en ufak bi yakınlık görse hemen sulanır bu erkekler çok aşağılık yahugülücük ya bi kızla arkadaş olucamda ne konuşcam ya kahveye gelmez maç izlemez küfür etmez hadi ordangülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle olmaz erkekler her zaman art niyetlidir hiç bi erkek bi kıza arkadaş gözüyle bakamaz içinden neler geçirir ama demez, en ufak bi yakınlık görse hemen sulanır bu erkekler çok aşağılık yahugülücük ya bi kızla arkadaş olucamda ne konuşcam ya kahveye gelmez maç izlemez küfür etmez hadi ordangülücük

SEN ARADA Bİ DOĞRU KONUŞUYON HEE kahkahakahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle olmaz erkekler her zaman art niyetlidir hiç bi erkek bi kıza arkadaş gözüyle bakamaz içinden neler geçirir ama demez, en ufak bi yakınlık görse hemen sulanır bu erkekler çok aşağılık yahu ya bi kızla arkadaş olucamda ne konuşcam ya kahveye gelmez maç izlemez küfür etmez hadi ordan

SEN ARADA Bİ DOĞRU KONUŞUYON HEE kahkaha

alkışSmilealkışSmilealkışSmilealkışSmilealkışSmile

kahkahakahkahakahkaha

AYYY NE GÜLDÜMM BEE

HANGİ ERKEK BU KADAR DÜRÜST VE AIK SÖZLÜ OLUR VALLA TEBRİK EDERİM alkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
olur...
son bişey "Dervişin fikri neyse zikri de odur."
ayrıca çok merak ediyorum, bu bayanla erkek asla konuşmamalı, arkadaş olmamalı diyen arkadaşlara şunu söyleyeyim, iş hayatında ne yapmayı düşünüyorsunuz:?
elbetteki bazı sınırlar olacak, ama ben konuşmakta ve arkadaş olmakta beis görmüyorum.
şimdi diyeceksiniz ki efendimizin hadisi var diye. efendimizin deveye binme ile ilgili hadisi var diye şimdi başka vasıta kulanmayalım mı. efendimiz bu çağda yaşasaydı konuşurdu diye düşünüyorum. çünkü o herşeyin en iyisini en güzelini yapardı..
iş yerinde hiç kimse ile konuşmayan bi insan tahayül edin, ifade
ama ölçümüz tabiki islami haya anlayışı.[/i]
"Üslubu lisan,aynıyla insandır"
"Gözler vardır sözleri anlatan, Sözler vardır gözleri ağlatan."
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle olmaz erkekler her zaman art niyetlidir hiç bi erkek bi kıza arkadaş gözüyle bakamaz içinden neler geçirir ama demez, en ufak bi yakınlık görse hemen sulanır bu erkekler çok aşağılık yahugülücük ya bi kızla arkadaş olucamda ne konuşcam ya kahveye gelmez maç izlemez küfür etmez hadi ordangülücük

SEN ARADA Bİ DOĞRU KONUŞUYON HEE kahkahakahkaha

AHADA GERÇEKLER EKREMKİ BUNU DEDİ ARTIK ÖLELİM YANİhalay
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.