melankolik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana hiçbirşey imkansız gelmiyor.. bazı gerçekler vardır kişiden kişiye değişir.?
KARŞINDA Kİ İNSANIN SENDEN FARKLI DÜŞÜNMEDİĞİ NE BELLİ...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
melankolik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana hiçbirşey imkansız gelmiyor.. bazı gerçekler vardır kişiden kişiye değişir.?
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur mideylen alakası yok çok yakın olmak gerekmiyor
ben şimdi bütün abimin arkadaşlarıyla görüşüyorum ne olcak
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzellikle ne alakası var ya arada şeytan olduktan sonra
hiç bir şekilde arkadaşda dost da kalamazlar fıtrata ters bi kere
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt bncede neden olmasın kankalarımın coğu erkk hatta
olur olur
OLMAZ GÜZEL KARDEŞİM OLMAZ BÖYLE Bİ ZİHNİYET İSLAM DİNİNDE YOKTUR
melankolik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt bncede neden olmasın kankalarımın coğu erkk hatta
olur olur
bi kere bana olmaz gelmiyo neden dersen çünkü nefsime hakim olabiliyorsam eğer ki seçtiğim insanda öyle biridir muhakkak öbür türlüsüyle elbette ki olmaz.. ne yani bu dünyada kimse kimseye iyi niyetle iyi gözle bakmıyor mu yaa?
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:melankolik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt bncede neden olmasın kankalarımın coğu erkk hatta
olur olur
bi kere bana olmaz gelmiyo neden dersen çünkü nefsime hakim olabiliyorsam eğer ki seçtiğim insanda öyle biridir muhakkak öbür türlüsüyle elbette ki olmaz.. ne yani bu dünyada kimse kimseye iyi niyetle iyi gözle bakmıyor mu yaa?
TAMAM SEN İYİ NİYETLİ OLABİLİRSİN AMA KARŞINDA Kİ KİM OLURSA OLSUN İNSAN YANİ ODA Bİ (BEŞERDİR).HA BAK SENİN GİBİ İYİ NİYETLİDİR O ZAMAN SENİNLE MUTLAKA EVLİLİK DÜŞÜNÜR BU DA OLAYIN BİR BAŞKA YÖNÜ...
gerçi benim için bişey değiştirmiyor da ben bakmak istemsem bakmam demek istemiştim :D bakmak istersem orası ayrı ama
melankolik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:melankolik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt bncede neden olmasın kankalarımın coğu erkk hatta
olur olur
TAMAM SEN İYİ NİYETLİ OLABİLİRSİN AMA KARŞINDA Kİ KİM OLURSA OLSUN İNSAN YANİ ODA Bİ (BEŞERDİR).HA BAK SENİN GİBİ İYİ NİYETLİDİR O ZAMAN SENİNLE MUTLAKA EVLİLİK DÜŞÜNÜR BU DA OLAYIN BİR BAŞKA YÖNÜ...
tamam yoktur anladımgerçi benim için bişey değiştirmiyor da ben bakmak istemsem bakmam demek istemiştim :D bakmak istersem orası ayrı ama
![]()
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şeytan olmamış olsa olurdu ama şeytan varken olmaz kesinlikle vesvese verir
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.