You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?

Anket Başlığı: Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Ewet 13 (46.43%)
Hayır 15 (53.57%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 28 (100%)

Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?

özel üye :)
RE: Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?
olunca taraflardan biri mutlaka bişeyler hissedior,kişi kendinden emin olsa da karşidakinin aklından gecenleri bilemez.
ama insan aynı sınıfta ya da aynı iş yerinde olunca ve sürekli birbirini görünce o kişiye erkek ya da kadın gözüyle bakamıo sanki,ama tabiki yine de doğru diil
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
evet öyle ama sen bakamıyorsun, karşı taraf gayet de bakıyor inceden inceden :D :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
özel üye :)
öyle vallagülücük bizim sınıftakilerin coğundan buyuk olduğum için herkese kardeş gözüyle bakıp samimi davranıodum ama sonra baktım ki kardeş kardeş değil... bende uzak duruom artık,demekki neymiiş bişey haramsa varmış bi hikmeti
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
kesinlikle köküne dek katılıyorum, yaş farkının ne kadar olduğunun da önemi yok, üni dekiler hepten aykırı olmuş zaten, konuşmasan bile birşey değişmiyor ya aslında neyse :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
_HAFIZ_
evet evet erkekle kız gayet süper dost olabilir. nitekim imamhatipte olduğu gibi öyle iyi dostlar ki kucak kucaaa uluorta her türlü. ne güzel dimi(!)...
elbet bir gün öleceksin imamın eline düşeceksin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bence olur veya olmaz diye bisey yok dinimize gore de uygun degil
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
komando sen vip üyesin benim yorumu silsene gülücük tartışmaya girmek istemiyorum kimseyle yazdım tutamadım kendimi yetkin varsa bi zahmet el at gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-04-2014, Saat:04:04 PM, Düzenleyen: hanzala.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.