You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?

Anket Başlığı: Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Ewet 13 (46.43%)
Hayır 15 (53.57%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 28 (100%)

Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?

General
Cvp: RE: Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle olmaz erkekler her zaman art niyetlidir hiç bi erkek bi kıza arkadaş gözüyle bakamaz içinden neler geçirir ama demez, en ufak bi yakınlık görse hemen sulanır bu erkekler çok aşağılık yahugülücük ya bi kızla arkadaş olucamda ne konuşcam ya kahveye gelmez maç izlemez küfür etmez hadi ordangülücük

Ben olur kanaatinde idim ancak ekrem sen de olmaz diyosan doğrudur: ))
E kısaca ölelim bareeeekahkaha
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
RE: Erkekle-Kız Dost Olabilirmi ?
BENCE OLMAMALI SAKINCALI MÜSLÜMANSAK BUNUN MÜMKÜN OLMAYACAĞINIDA GAYETTT İYİ BİLİRİZZ SANIRIMM BU CEVABI ÇOK NET Bİ SORU BENCEE
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bence de olmaz olur diyenler de kendilerini kandırıyorlar bence..
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök!
Heybem hayat dolu, deste ve yumak.
Sen, bütün dalların birleştiği kök;
Biricik meselem, Sonsuza varmak...
NECİP FAZIL KISAKÜREK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
tabikide hayır yaaa siz olmaz böyle birşey ben kendi okuluma bile gitmek istemiorum bu yüzden..... göz zinası ... ses zinası....evlilik masasına oturacağın her kişi sana haramdır bi kree...ayrıca niyet önemli diede birşey yok kimse kimsenin aklını okuyamaz ....erkek hoca bile haramken erkeklerle arkadaşılk tamammen saçmalık yaniii.......Allah affetsin hepimiziSad[/size]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
kısıdedn kısıye farklılık gosterırı karısık bır sey ama

samımı arkadaslık neden olmasın ama kendıne guvenemeyen arkadas olmamalı guven meselesı yanı dııyorum
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
çok ilginç bir sonuç çıkmış..
tabiki olamaz, peygamber efendimizin en yakın arkadaşları arasında bayan mı vardı, ya da eşlerinden biri ashabtan biriyle kanka mıydı
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
çok iyi arkadaş olmak ayrı "dost" olup herşeyini paylaşmak ayrı. ikisi karışmasın. modernlik adı altında bize birçok şey gibi bunalr da yutturuluyor, neyse..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
arkadaşla dostun arasındaki farka bakarsak bence ne dost olmalı ne arkadaş sonuçta arkadaşlada bir muhabbet var bunu sakıncalı buluyorum ha bazı durumlar olur fikri anlamda konuşursunuz tartışırsınız tabi sınırlar dahilinde.. beşer şaşar demişler baştan önlem alınmalı.. tabi abi kardeş ilişkisini kastedmiyorum.. bence herkes kendi cinsiyle takılsınBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Arkadaş olunur..Dost olunmaz!

Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen biri veda eder gülmeyi öğrenmeden..

[Resim: 10za6gn.png]

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.