You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkek Ve Ev İşi :)))

R4BİA
--------------------------------------------------------------------------------
Hanımın biri:
–Ev işlerini yapmaya madem hukuken mecbur değilim, öyle ise dinimin bana tanıdığı bu hakkımı kullanıyor, artık ev işlerini yapmaktan vazgeçiyorum, diyerek beyine kıymetini bildirecek bir ders vermek ister.

Bey boynunu büküp yalvarırsa da dinlemez:

–Ben dinimin bana tanıdığı (hukuki) hakkımı kullanmak istiyorum, diye diretir.

Bunun üzerine bey de mecburen razı olarak şöyle cevap verir:

–Madem öyle, sen de şu orta odayı boşalt da ben de dinimin bana tanıdığı hakkımı kullanıp ikinci hanımı getireyim, senin yapmadığın hizmetleri o yapsın bari!..

Hanımın buna cevabı tek cümleden ibaret olur.

– Sen de hiç şakadan anlamıyorsun! Ev işlerini bırakıp da bunca sevaptan mahrum kalmak ister miyim hiç?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Erkek Ve Ev İşi :)))
kahkaha

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
güzel:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Gül abla takmış bu gün erkeklerin iş yapmasına..:D
Hayırdır inş..gülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: Erkek Ve Ev İşi :)))
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gül abla takmış bu gün erkeklerin iş yapmasına..:D
Hayırdır inş..gülücük

kahkaha ay hiç gülcem yoktu

araştırıken nette bu durumu baktım attığım başlıkların hepsi hoşuma gitti paylaşmak istedim sizinle

bazen sinir oluyorum bu adaletsizliğe herşey kadının üstünde yaa erkek sadece çalışsın evi geçindirsin yazık kadını hiç düşünen yok ev kadınlığı dünyanın en zor işi hergün düşün dur bugün ne yemek yapcam kahkaha 40 yıllık evliymiş gibi konuştum yaa :sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
:D İsteyen kadın iş yapsın istemeyen yapmasın..
Bunu evlenmeden konuşsun.. İslamda sonuçta ev işi yapmalıdır diye bişey yokgülücük
Ama sevgi, saygı, hoşgörü olmalıdır evlikte bu yüzeden kadın da erkekte elinden geleni yapmalı.. Evde huzur önemli..gülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
bınnur hayırdır sende bı konuya taktınmı devam edıyongülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.