You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
ERKEK MUHSİNDİR
ERKEK MUHSİNDİR
Erkek olmayı vaktinde öğrendin, öğrendin, öğrenemezsen ileri yaşlarda öğrenme şansın çok zayıf. Erkek, ermek fiilinden türetilmiş bir kelime. Erkek, eren, bulan, ulaşan demek. Erkekliğin gerçeğini keşfetmeme, lise yıllarımda, Sezai Karakoç'un "İnci Dakikaları" şiirinin katkısı çok büyüktür: "Sen benim ağlamamı erkeklığıme / Uyanan ölmeyen yenilenen / Azgın kışlar içinde keskin baharlar bulan / Seni bulan yeniden bulan tekrar tekrar bulan erkekliğime say" dizelerinden çok etkilenmiştim. Erkek, imandan ihsana sıçrayışı başaran demekti, bu dizelere göre. Erkek, Allah'la birlikte olmak, her anı miraç, her yeri mabed yapmak demekti..

m,yürekli
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: ERKEK MUHSİNDİR
Bence en akıllı ve en hayırlı erkek kadınının kıymetini bilen erkektir. Bazıları erkekliğe dayanarak türlü saçmalıklarına mesnet uydurmaya çalıştığı için söyleme gereği hissettim.

Teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Sezai Karakoç'u nedendir bilmem ama sevemedim hýms
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Yav bana gıybet ettirecektin şimdi durdum yazdıklarımı sildim. gülücük

Sev kardeşim isteyen sevsin. Sevmeli :D
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.