You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkeğe Pembe Yakışır mı?

Anket Başlığı: Arkadaşlar sizce erkeğe pembe yakışır mı? Yoksa erkek adamı bozar mı?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
tabiki yakışır kıyafet ile erkeklik olmaz 11 (42.31%)
pembe erkek adamı bozar giymesinler 11 (42.31%)
bence.... 4 (15.38%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 26 (100%)

Erkeğe Pembe Yakışır mı?

General
RE: Erkeğe Pembe Yakışır mı?
Bak şimdi zevksiz diyebilirsin ama pembe giydiği için onu karektersiz yok efendim iki arada bir derede kalmış lanse edersen olmaz o halde mavi giyen kızlardan da şüphe edeceksin demektir:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Pembe rengin uyandırdığı his farklı..Renklerin uyandırdığı şeyler vardır..Yeşil mesela İslam rengi.Turuncu insanı sevinçli gösterir.ama pembe erkeği ciddi göstermiyor.Her nekadar ciddide olsa pembiş bir erkek pasif gözükür.Kişiliği arka planda kalır.demek istediğim bu...Yakıştıramıyorm gerçektengülücük

adminin rengi pembe olsa ne kadar otoriter olabilir forumda.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-07-2010, Saat:05:16 PM, Düzenleyen: Sükut.
((Meksikalı))
ben senden şüphe etmeye başladım yani pembe giyebilir diyosun ya neyse ben gidiyorum görüşürüz inş. bi daha siyahı tartışalım bence herkes siyah giymeli anladin Bööö diyorum ve gidiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yönetici rengi bi ara pembeydi ve herkeste o kişiyi ciddiye alıyordu banı yiyince senin rengin pembe beni niye banladın diyemezsin yönetici yöneticidir arkadaşım :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
evet ceyhun abi yorumlarını begendım :D haklısın sonuna kadar :D annem pembe tsort aldı hala dolapta gıymedım gıymıcem :D
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
:D :D :D :D muhahaha yerlerdeyimmm
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.