You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erdoğan, Gazze oturumunu böyle terk etti (Video)

Erdoğan, Gazze oturumunu böyle terk etti (Video)

LoadinG....*
Cvp: RE: Erdoğan, Gazze oturumunu böyle terk etti (Video)
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yapılması gecikmiş olan bi tepkiydi.. Erdoğanın konuşmasını canlı yayınla izledim.. Az süre verilmesinden orda kendini kalideye alınmayan biri gibi hissettiğini sezdim.. Evet gerçekten bncede iyi yaptı.. Ama bunca yaptıklarından sonra (o adam meclise geldi ayakta alkışlandı.. O zamanla bu zaman arasında ne fark var? adamın konuşmalarında hiç bir fark yoktur) bunu yapması bana biraz tiyatro gibi geldi...
Ama yapana değil yaptırana bakmak lazım.. Dua edelim ki iki ülke birbirinden özür dilemesin... Bilmiyorum fazla ulvi anlamlarda yüklüyo olabilirim ama erdoğa forumun başından beri sinirliydi..
Ama şimdi şöyle bi durum var.. İsrail bizden vazgeçemez...
Erdoğandanda İsrailden vazgeçemezde özür dilenirse.. Bu hareket sadece ve sadece erdoğanın seçimlerde pirim yapmasını sağlıcaktır..
Şu durumda oyunun %20 si cepte... sırf bu olay yüzünden..

suhım bu adaamı sevmenız ıcın ne yapmalı daha avuda kalkıp mı yurusun anlamıorum sızı adam orda yapabılecegının en ıyısnı yapdı onları kendı sılahları ıle vurdu ama genede yararlanamıo adam merak etme tayyıp dahada ozur dılemez onlardan ..

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-01-2009, Saat:12:52 PM, Düzenleyen: silwerfree.
kimya-yı saadet
RE: Erdoğan, Gazze oturumunu böyle terk etti (Video)
Orda onu yaptı ama..
-Cesaret ödülünü kbl etti..
-Mecliste ayakta alkışlandı..
-Hala ortadoğu projesinin eşbaşkanlığını yapıyo...

Bu ne periz, bu ne lahana turşusu...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
erdoğanı kutluyorum ezber bozdu sonuçta yapması gerekeni yaptı adil olmak lazım bu akpli oluyoruz anlamına gelmesin tv 5 i de kınıyorum bi haber olarak bile geçilmedi iticilikleri artık tavan yaptı iyice samimiyetsizliklerini gözlerine soktular insanların ne olursa olsun böyle umursamazlık yapmayacaklardı şu tavırları onları benim gözümde chp den daha itici kıldı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
helal olsun tayyibime aylardır mücadele etti ve sonunda tepkisini dünyaya duyurdu...
burada siyaset yapmayalım..öyle konuşmak kolay olsa gerek..
yanlı olmayalım lütfen..
bir insanlık dramına şahit olduk ak parti hükümeti ve türk milletide üzerine düşen vazifeyi yapmıştır...
kendi içimizden yenilmeyelim birlik ve dirlik vaktidir...
tek vucud olacaz türk ve osmanlı kimmiş neymiş onlara öğretecez.. bu tavrımızı sonuna kadar sürdürecez...
her zaman mazlumun yanında yer alacaz...
itirazı olan sukut eylesin..
daha hayırlıdır derim..
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ÇOK GÜZEL Bİ SEÇİM PROPAGANDASI OLDU..
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
baska bir seyler armayalim arkadslar bu olay insallah arap devletleri icin bir fitilleme olur.
tesekurler basbakanim
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
helal olsun BASBAKANIMA
cok yerinde bi hareket yapti
dunya turklerin muslumanlara sahip ciktigini gordu
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
ebu_turab Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOK GÜZEL Bİ SEÇİM PROPAGANDASI OLDU..

kesinlikle..

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
ELİFLAMRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erdoğanı kutluyorum ezber bozdu sonuçta yapması gerekeni yaptı adil olmak lazım bu akpli oluyoruz anlamına gelmesin tv 5 i de kınıyorum bi haber olarak bile geçilmedi iticilikleri artık tavan yaptı iyice samimiyetsizliklerini gözlerine soktular insanların ne olursa olsun böyle umursamazlık yapmayacaklardı şu tavırları onları benim gözümde chp den daha itici kıldı

tv 5 te oya akgönenç bu konu hakkında yorumlarını yaptı..
Dier kanallar gibi bu önemli olaydan tv 5 te bahsetti.
Neden bahsetmediğini söyledin anlıyamadım..
Şunu anlamakta güçlük çekiyo halk.. Bizim amacımız mevki makam değil.. Keşke akp böyle devam etsede biz iktidar olmasak..
Bnde diyorum helal olsun.. Erdoğanı izlerken yüreğim hopladıgülücük
Ama yahu bu adam bu zamana kadar nerdeydi dyen düşünen hiç mi kimse yok..
Mecliste bu adam hamas ın terörist olduğunu söyledi!!!
Ayakta alkışlanmadı mı!!! Ne değişti bunu bana biri açıklasın!!!

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-01-2009, Saat:04:55 PM, Düzenleyen: sühim.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.