Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Erdoğan ♥ Filistin
Erdoğan ♥ Filistin
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
---))))
Bilmeyenlere de "kılıç"tan başka çare yoktur...
Sen müslümanları "canı cehenneme" olarak ifade edebilirsin...
O senin sorunun...
Ben öyle bir cümleyi hiçbir müslüman için kuramam...
Amerika'yla ittifak etmek Allah'ın emri herhalde değil mi..?
--))))
Müslümanların canlarını cehenneme olarak niteleyene nitelen müslümanlar nasıl bakacak..???
Hiç düşündün mü..?
Öpüp de başlarının üzerine koymayacaklar sanırım...
--))))
kualisyona bende karşıyım amerika ışıda saldırdı ahraruş Şam ve nusra sırf bu yüzden isıdla savaş kes yaptı ama aynı ışid kalkıp mücahit komutanları öldürüp eşlerini cariye yaparsa canı cehenneme gider demi 1. Si müslüman öldürmekten 2. Si zinadan
bizlere sahveci diyenler onlardır bizleri tekfir edende onlardır neymiş Şeyh İbrahim'in dininden sapmışmış
Buradan oraları okumakta zorlanırsın...
Oraya hiç gittin mi, yer yer casus kaynıyor, münafık kaynıyor, yakalananlar da öldürülüyor...
Olay bundan ibarettir...
Ve dahi, savaş bu, sen müslümanları arkadan vurursan müslüman olarak öldürülürsün, kafir olduğun için değildir, o anda başka yapacak bir şey yoktur...
Öldüren masumdur, ölen de hesabını verecektir ama böyle bir durumda kimse bu dudumda olanlara kafir demiyor...
Bir de, müslümanlara karşı savaşanların malları (kadınlar, erkekler, paralar, servetler vs.) savaşan mücahidlerindir...
Peygamber'in yapıyordu bunu...
Neden onlar yapmasın ki...
Ne oldu, Batı eksenli düşünce sizleri üzüyor mu o fiil ekseninde...
Neyse:
Ben müslümanlara duacıyım...
IŞİD de müslümansa, ki müslümandır, onlara hayır duadan başka yapabileceğim bir şey yoktur...
İyi geceler...
Sen onların canlarını cehenneme gönder...
Byeeeeeeeeeeeee
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi