You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erdoğan ♥ Filistin

Erdoğan ♥ Filistin

Üye
RE: Erdoğan ♥ Filistin
gülücük gülücük allah aşkına peygamber nezaman kafiri bırakıp müslüman öldürdü nusra dan kaç komutanı katlettiler biliyomusun ahrar dan kaç komutan şehid oldu biliyomusun Abu katadeyi maktisiyi neyle tekfir ettiler altdaki insanların samimiyetine inanırım ama insan bi sorar kardeşim bagdadi kim kardeşim ilmi ne onca alim varken bagdadiyi kim halife seçti
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Osmanlı etrafındaki Müslüman beyliklerini,

1- Ya kendine itaat ettirdi,

2- Ya da kellelerini keserek itaat ettirdi...

Yani fiili savaşın içersindesin, elin kafiri yetmiyormuş gibi bir de Müslüman ayağına çalı atarsa ne yapacaksın gül atmayacaksın herhalde...

Yani olmaması gereken hadiseler, bir olan halife ekseninde birliği sağlamak için savaşta olur ki Hz Adem'den bu yana bunun örnekleri tarih eserlerinde nakış nakış işlenmiştir...

Bunu sen de biliyorsun...

Ben bir imamım,

İsmailağa'ya bağlı bir camide bana mihrab asla verilmez...
Süleymancı denilen yerlerde de verilmez... Adıyaman da öyle vs... Daha birçok grup...

Şimdi savaş çıksa ben önce bunların işini bitiririm ya da onlar benim işimi...

Yani IŞİD'e çakarken sen de ben de zemzem içersinde değiliz...

---)))))

Adamı güldürme...
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Benim ölçüm ne Osmanlı ne ismail ağa ne menzil ne Erdoğan benim ölçüm allah resülüdur ve kurandir vallahi billahi kim bir Müslümanın kanını boşuna akittiysa allah bunun hesabını sorar Allah sana elçi olarak gönderilen el surinin katliamını elbet soracak katil bağdadi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Onların da ölçüsü Peygamberimizdi.

Fiili savaşın içersinde ya ölürsün ya öldürürsün. IŞİD de onu yapıyor.

Savaşan bütün Müslümanlara selamlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-10-2014, Saat:01:39 AM, Düzenleyen: ensar__34.
Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
peygamberden alsan nolacak hz aişe validemiz gibi tekrar ordunu geri çekersin özrünü dilersin olur biter. Neyse halifeye biat etmediysen sende potansiyel kafirsin sonuçta onların gözünde....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
benim aklımın ermediği şu..tamam keşke elimizde olsa tüm müslüman ülkelerine yardım edebilsek..neden herşey erdoğan dan bekleniyor. dünyanın lideri değil türkiyenin lideri bu adam...

pkk savaş erdoğan -esatla savaş erdoğan - kobaniyi kurtar erdoğan - yezidiler-suriyeli göçmenler - filistin - mısır ---geziciler ayaklandı suçlu erdoğan gülücük bu adamın bu kadar gücü varmı..neden bu kadar yükleniyor anlamıyorum...neden herşey türkiyeden bekleniyor..

dün akşam haberler de görmüyormusunuz Alman nazileri ayaklanmış islam istemiyoruz diye. bu gözü dönmüşler islamdan korktukları için bunları yapıyor....şimdi bunu da erdoğana bağlayalım almanya ile savaş diyelim

ama çok uzak değil ALLAH ın izni ile gerçek müslümanlar bu dünyaya gücü gösterecek o zaman erdoğana da gerek kalmayacak...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
@Ayşee
siz Erdoğan'dan şeriat uygulamasını mı istiyorsunuz acaba? Doğru mu anladım?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Irak Şam'ın neresi İslami devleeeeet?
O devlete katılmak zorunda mıyaaaaam?
Irak Şam neden İsrail'e gitmiyorsuuuuun?

Onlara katılmadım hata mı yaptııııım?
Görünce yatağın altına saklandııııım.
Tv'de çıkınca kanalı zapladııııım.

:D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.