You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erdoğan ♥ Filistin

Erdoğan ♥ Filistin

Ruhumuz Yeter...
RE: Erdoğan ♥ Filistin
neden daha guzel ve yumusak bir uslup kullanmiyorsunuz mesaj yazarken. burda gelip birbirinize agziniza geleni soyleyemezsiniz. daha sakin olun lutfen
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Ben mi kabayım..?

IŞİD'in uygulamalarını Kur'an ve Sünnet ve Peygamberimiz'in savaş hukuku ekseninde mütalaa edin" demek kabalık mı..?

Atmayacaksın, iftira da etmeyeceksin, çözeceksin, bileceksin, mütalaa edebileceksin...

Gücün yetmiyorsa chati terkedip öğreneceksin...

Bu cümlelerim hiç de kaba değil...

Sizlere öğüttür...

İftira atmayacaksın öğreneceksin...
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Siz bu mesajları hangi amaçla yazıyorsunuz ?
Propaganda mı yapıyorsunuz ya da burdaki insanları savaşa bir şekilde ikna edeceksiniz ?
Elinize ne geçecek ?
Ne için tartışıyorsunuz ki siz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Davasında samimi gördüğünüz arkadaşlarınız, kardeşleriniz ve sevdikleriniz, bunlar öyle mülayim öyle güzel insanlar ki, Türkiye'de ya da dünyanın herhangi bir yerinde, kendi aralarında bir Şer'i topluluk oluşturdular, yapabildikleri kadar, mahkemelerini İslam'la ikame ettiler, cadde ve sokakları da İslam eksenli hale getirdiler, kendilerine lider seçtiler, muhtesip belirlediler, amil, kadı tayin ettiler, karma eğitimi, karma okulu, karma hastaneyi, karma caddeyi kaldırdılar İslam eksenli hale getirdiler, ya da bu uğurda gayret gösteriyorlar ve buna binaen ayrıştıklarını ifade ediyorlar.
Ve İslam'ın prensiplerini de uyguluyorlar.
Kumarhane yasak. İçkihane yasak. Zina, hırsızlık, kumar, şans oyunları vs yasak. Namaz kılma, oruç tutma ve diğer ibadetleri yrine getirme mecburiyyeti var yapmayanlara ceza var vs.
Dünya sizin bu çok sevdiğiniz kardeşlerinize saygılı mı olacak yoksa onlara mermi mi sıkacak...
Yani ben burada IŞİD yanlısı değilim... El Nusra, El Kaide yanlısı değilim...
Ben bütün Müslümanların yanlısıyım.
Yani demem o ki, siz Ayşe Hanım olarak Tağut'tan ayrışın ve Allah'ın hukukunu ikame edin dünya sizi topa tutacaktır...
Müslüman bildikleriniz de dahil...
Benim anlatmak istediğim mesele budur.
Bundan dolayı IŞİD'e de, El Nusra'ya da, El Kaide'ye de duacı olurum...
Çünkü dünya ne kadar IŞİD'e düşmansa,
Bana da, sizlere de o kadar düşmandır...

NOT:

IŞİD ne yapar ne eder 100'de 1000 bir eminlikle bilemem. Cidden samimi de olabilir, bir oyunun parçası da olabilir...
Lakin savaş hukuku ekseninde yaptırımları Peygamber'in uygulamasına tamamen uygundur.

Bu kadar...

Daha da yazmam...
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.