You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erdemliğin habercisi

Erdemliğin habercisi

Uzman
Erdemliğin habercisi
En güçlü kişilerin genellikle en hassas olanlar olduğunu biliyor muydunuz? En fazla nezaket gösterenlerin, aslında kaba davranışlara maruz kaldığını? Sürekli başkalarıyla ilgilenenlerin aslında ilgiye en çok ihtiyaç duyanlar olduklarını? Söylemesi en zor üç sözün “Seni seviyorum!” “Özür dilerim!” ve “Bana yardım et!” olduğunu? Biliyor muydunuz? Bazen birinin mutlu görünmesi mutlu olduğu anlamına gelmez; yüzündeki o gülümsemenin ardına bakarsanız, belki aslında ne kadar acı çektiğini görebilirsiniz.

(Bana yardım et ) cümlesinin kimseye söyleyememenin, yardıma ihtiyacınız olduğunu gün , en yakınlarınızdan bile saklamanın, ne derece zor olduğunu biliyormusunuz.

zorluklar erdemliğin habercisidir... Ve bunları ancak laçkalaşmamış insanlar becerebilir. O halde ( seni Seviyorum ) cümlesini ömründe sadece gerçek sevdiğine (Özür dilerim) cümlesini her hata yaptığın da gurur yapmadan söyleyebilene, Ve ne kadar ihtiyacı olursa olsun (Bana yardım et ) cümlesini asla söyleyemeyene , Erdemliklerinin gerektirdiği saygıyı verin...
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Erdemliğin habercisi
En fazla nezaket gösterenlerin, aslında kaba davranışlara maruz kaldığını?

Bak işte burada belirtmişsin gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.