You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erbakan hoca yanlış yapıyormuş!

Erbakan hoca yanlış yapıyormuş!

kimya-yı saadet
Cvp: RE: Erbakan hoca yanlış yapıyormuş!
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana sadece gülüyorumgülücük ve acıyorum senın gıbı benım bos işlere ayıracak vaktım yok kusura bakma o öyle yapmıs bu böyle yapmıs bunlarla ugrasamam bunlarla sadece sızın gıbı partılerını kanıtlamaya calısanlar ugrasır bız deılgülücük

Bi git Allah Aşkına ya oruçlu oruçlu asabımı bozma...
Hiç bi söylediğinin arkasında duramıyosun.. Bozuk plak gibisin..
Neymiş uğraştığım boş iş?
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana sadece gülüyorumgülücük ve acıyorum senın gıbı benım bos işlere ayıracak vaktım yok kusura bakma o öyle yapmıs bu böyle yapmıs bunlarla ugrasamam bunlarla sadece sızın gıbı partılerını kanıtlamaya calısanlar ugrasır bız deılgülücük

Bi git Allah Aşkına ya oruçlu oruçlu asabımı bozma...
Hiç bi söylediğinin arkasında duramıyosun.. Bozuk plak gibisin..
Neymiş uğraştığım boş iş?

kesınlıkle oruclu oruclu benı ugrastırdıgın seylere bak sen bboyle seyler acıp durma bızde boyle seyler demıyelım teksın bılmem farkındamısınn
artık fuzili işlerle ugrasma bence sende bu sekılde baslıklar acınca yada akpyı kotulayınce bıseymı oluyo sanıyosungülücükartık bı kenara cekılme zamanın geldıde gecıyo bencegülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Erbakan hoca yanlış yapıyormuş!
Yürü git işine be..
Snlemi uğraşçam, işine gelmiyosa okuma.. İstediğim konuyu açarım sana mı kalmış be!
Yorum yazma bana hadi yoluna...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sühim konusmalarına dıkkat et ıstersen sınırı asıyosun haberın olsun
terbıyeye davet edıyorum senıı bana sormıyacaksın tabıkı konu acarken ama elbet bır gun sanada haddını bıldıren bulunurr
senın sevıyene ınecek kadar alcalmadım ben

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kimse kimseye hakaret etmesin yok akp bunu yapmış yok saadet bunu yapmış başka işiniz yokmu yahu iftar vakti. ramazan ramazan böyle birbirinize ağır hakaretlerde bulunuyosunuz size yakıştıramadım gerçekten
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Deniz Feneri'nin topladığı trilyonlar ve perde gerisindekiler!

İddia ve isnat sahibi ben değilim.
Muhalefet partileri ya da diğer muhalif unsurlar da değil.
Peki kim mi?
Frankfurt Eyalet Yüksek Bölgesel Mahkemesi...
Ne mi diyor Alman yargıçlar?
Deniz Feneri’nin Allah rızası için fakir-fukaraya dağıtılmak üzere topladığı kurban ve zekât gibi türlü yardımlar hak sahiplerine değil de başka yerlere kanalize edilmişmiş.
Mesela nerelere mi?
Hürriyet gazatesinin mahkeme izlenimlerine göre bu adreslerden biri Beyaz Holding imiş.
Peki bu holdingin yönetim kurulu başkanın adı ne midir?
Zekeriya Kahraman!
O kim midir?
AKP’ye gözü kapalı destek veren yarı resmi yayın organı imajlı Kanal 7’nin sahibidir.
Almanya’da açılan Deniz Feneri davasında adı sıkça gündeme gelen bir isim de Zahit Akman’dır.
Akman’ı hatırlamadınız mı?
RTÜK Başkanı olma sürecinde sünnet gereği bıraktığı sakalını imaj için tereddütsüz tıraş eden arkadaş.
Bu sütunu izleyenler bu iki ismin buraya konuk olduğunu hatırlayacaklardır.
Hatırlamayanlara ya da o yazıyı okumayanlara tekrardan sunalım:
Yıl 1993.
O yıllarda RP mebusu olan Melih Gökçek arar ve aramızda şu diyalog geçer:
- “Sebo Tayyip Erdoğan’ı tanıyor musun? Partimizin İstanbul İl Başkanı.”
- Tanırım hemşerimdir. Niçin sordun?
- “Ya kendisi yarın Ankara’ya geliyor. Bir özel TV kurma konusu var. Sen TGRT’nin kuruluşundan tecrübelisin, sana bazı teknik sorular soracaklar. Öğlen yemekte beraber olabilir miyiz?”
- Elbete oluruz, ama Tayyip bey Ankara’ıa misafir geliyor, ayıp olur, davet sahibi ben olayım. Yarın öğle için Büyük Ankara Oteli’nde yer ayırtıyorum.
- “Tamam Sebo, yarın öğlen buluşuyoruz.”
Yemekte buluştuk...
Erbakan’a uğrayan Tayyip bey biraz geç katılıyor.
Yemekte o güne kadar görmediğim ve tanımadığım Tayyip beyin asistanları tavırlı iki isim de var.
Peki kim midir bunlar?
Zekeriya Kahraman ile Zahit Akman.
Bugün bunlardan biri Türkiye’nin en önemli TV kanallarından birinin (Kanal 7) sahibi, diğeri de Türkiye adına TV’lerin devlet komiseri.
Tam burada duralım ve soralım:
Zekeriya bey, bugün değeri yüzlerce milyon dolar olan ve o günün şartlarında kuruluşu da abartısız 200 milyon civarı kaynak gerektiren bu TV’ye söyler misiniz hangi kaynakla sahip oldunuz?
Evet kamu adına, inanç adına, ahlak adına, vicdan adına soruyorum bu parayı nereden buldunuz?
Siz ki Kanal 7 öncesinde maaşla çalışan sıradan bir insandınız.
Piyango mu çıktı, define mi buldunuz, nereden geldi bu
paralar?
İspatlanıncaya kadar siz ve Zahit Akman bize göre asla suçlu değilsiniz, dolayısıyla size suç isnadı ve hatta imasında bile bulunmuyorum, ama Kanal 7’yi kurma parasının kaynağını açıklamazsanız Alman mahkemesi haklı mı çıkacak?
Sevgili okurlar bu tabloyu dikkatinize sunduktan sonra bilmem daha fazla bir şey yazmaya gerek var mıdır?
Bakın kör göze parmak misali olan bu olaya göreceksiniz dinci AKP medyası hiç mi hiç ilgi göstermeyecek. Tersine gündemi değiştirmeye uğraşacaklar.
İyi de benim inandığım ve onun gereği olarak bugünlerde şevkle orucunu tuttuğum Şanlı Muhammed (sav)’ın İslam’ı böyle bir şeyle nasıl örtüştürülür?
Hayır bu Deniz Feneri olayı İslam ve ona hizmet değil, eğer ispatlanırsa İslam ve Allah (cc) adına aldatmaktan başka bir şey değildir...

Sebahattin ÖNKİBAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Milletin duygusunu sömürüp kendilerine gemi almışlar!

Alman Savcı, VATAN'a açıkladı

Hilal ÖZTÜRK-Bülent GÜNAL
--------------------------------------------------------------------------------

Almanya’da fakir fukaraya yardım için topladıkları 18.5 milyon euro’yu Türkiye’ye transfer ettikleri iddiasıyla yargılanan Deniz Feneri Derneği’nin soruşturmasını yürüten Alman Savcı Sybille Gottwald, “Atlas 1 adlı yolcu gemisinin bağış paralarıyla satın aldığını tespit ettik” dedi.

Almanya’da geçen yıl başlayan ’Deniz Feneri Operasyonu’yla ilgili son gelişmeler dudak uçuklatmaya devam ediyor. Deniz Feneri iddianamesini hazırlayan Alman Savcı Sybille Gottwald VATAN’a yaptığı özel açıklamada, “Euro 7’nin (kanal 7’nin Almanya’daki pazarlama şirketi) Atlas 1 adlı gemiyi topladığı bağış paralarıyla satın aldığını tespit ettik. 9 Eylül’de yapılacak duruşmada gemiyle ilgili iddialar ön plana çıkacak. Ayrıca Türkiye’deki bağlantıları da bu duruşmanın konusu olacak” dedi.

Haydarpaşa’ya demirledi

Deniz Feneri Almanya operasyonunun fitili geçtiğimiz yıl başında ateşlenmişti. Frankfurt polisinin Deniz Feneri Derneği ile Kanal 7 televizyonunun Almanya Temsilciliği’ne dolandırıcılık ve para aklama iddiasıyla düzenlediği baskınla eş zamanlı olarak bir gemi de gündeme gelmişti: Atlas 1. Geçen yıl Haydarpaşa Limanı’nda demirleyen geminin ise Kanal 7’nin Almanya’daki pazarlama şirketi ’Euro 7 GmbH’çıkması gemiyi daha da gizemli hale getirmişti. O dönem yine VATAN’a konuşan Frankfurt savcılığı sözcüsü Doris Müller-Sheu Atlas 1 adlı geminin bağış adı altında toplanan 14 milyon euro ile alınıp alınmadığının araştırıldığını söylemişti. Henüz geminin bağış paralarıyla alındığını tespit edemedikleri için gemiyle ilgili herhangi bir yasal işlem başlatılamamıştı.

1.1 milyon euro’ya aldılar

Geminin fiyatının 1.1 milyon Euro olduğunu belirten Sheu, gemiyi yakın takibe aldıklarını da sözlerini eklemişti. Atlas 1 gemisi işte tüm bu tartışmaların yaşandığı günlerde, 9 Nisan 2007 tarihinde Haydarpaşa Limanı’na demirlemişti. Geminin bakım ve onarımının yapılıp sefere hazırlanmak üzere Türkiye’ye getirildiği söylenmişti. Atlas 1 gemisinin önceki adının Baltic Kristina olduğu, Letonya Devleti tarafından uluslararası ihaleyle satışa çıkarıldığı ve en yüksek teklifi veren Euro 7 tarafından 1 milyon 114 bin 285 Euro’ya satın alındığı açıklanmıştı. Ancak Euro 7 yetkilileri bu paranın tamamanın Vakıfbank Frankfurt Şubesi’nden kredi kullanılarak ödendiğini savunmuştu. Ancak, Frankfurt savcılığı yaklaşık 1 yıl süren soruşturmanın sonunda Atlas 1 gemisinin toplanan bağışlarla alındığını tespit etti. Savcı Gottwald 1 milyon 114 bin 285 Euro’nun büyük kısmının bağış paralarıyla karşılandığını VATAN’a açıkladı.

40 milyon euro topladılar .

Almanya Frankfurt’ta merkezi bulunan Deniz Feneri Derneği, 2006 yılında Frankfurt savcılığı tarafından takibe alındı. Kara para aklama ve dolandırıcılık iddialarıyla ilgili yürütülen ön soruşturma yaklaşık bir yıl sürdü. Hazırlık soruşturması sonunda 25 Nisan 2007’de, Derneğe yönelik 340 polisin katıldığı bir operasyon düzenlendi. Dernek yöneticileri Mehmet Gürhan, Firdevsi Ermiş ve Mehmet Taşkan bu operasyonla tutuklandı. Operasyon kapsamında Deniz Feneri Derneği, Kanal 7 INT’in binası, 14 ev ve işyerinde yapılan aramalarda, çok sayıda belge, bilgisayar, muhasebe kaydı ve yazışmaya el konuldu. 2002-2007 yılları arasında Deniz Feneri Derneği, yaklaşık 40 milyon euro topladı.

TESETTÜR OTELE DE PARA AKTI MI?

Deniz Feneri Derneği’nin incelemeye alınan para havalelerinin içinde 2004 yılında Çeşme’de açılan tesettür otel Club Familia’nın da adı geçiyor. Alman polisi, Deniz Feneri’nin ya da Almanya’daki adıyla DFD e.V.’nin, Club Familia Çeşme Holiday adlı şirketle de bağlantısının bulunduğunu belirlemişti. Club Familia Çeşme’nin 2004’teki açılışına AKP Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ile AKP’li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Demircan da katılmıştı.

GEMİYİ YUNANLILAR’A SATTILAR

VATAN, Atlas 1 gemisinin izini sürdü. Lloyd’s List’in (Uluslararası Denizcilik ve Ulaşım Haber Portalı) resmi verilerine göre Atlas 1, soruşturma başlayınca 2007 Mart ayında Euro 7 tarafından, Yunan Ventouris adlı Yunan şirketine satıldı. Geminin adı 2007 yılının Haziran ayından itibaren kayıtlara ’Badis’ olarak geçti. Badis, 2007 Aralık’ta tekrar el değiştirirerek ’Rigel’ adını aldı. Bu kez gemiyi satın alan firma Saphir Marine adlı bir başka Yunan şirketiydi. Geminin işletmesini Perla Line adlı Yunan şirketi üstlendi. Tartışmalı gemi, 2007 yılının temmuz ayından itibaren Türk karasularına girmedi. Lloyd’s List yetkilileri ise geminin şu anda Arnavutluk’ta demirli olduğu söyledi.

Kanal 7’nin yönetim kadrosu

Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman

Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan

Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelik

Beyaz Holding yönetimi

Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman.

Başkan Yardımcısı Mustafa Çelik.

Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Karahan.

Yönetim Krulu Üyesi Mehmet Gürhan

Karaman’ın yönetim kurulu üyesi ve ortağı olduğu bazı şirketler

Yeni Dünya İletişim Anonim Şirketi

Yurt İletişim ve Haber Ajansı Ticaret Anonim Şirketi

Mepa Medya Anonim Şirketi

Hayat Görsel Yayıncılık Anonim Şirketi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sühim ve nagihan düzgün tartışcaksanız tartışın seviyeyi düşürmeyin ne ayıp yaaa :kızgın:
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
mirici zademisn nesin sende ne diyosun allah aşkına yaa her ramazanda birileri çamur atar oldu deniz fenerine neden zorunuz ne çünkü islami bir dernek olması başka bişey değil
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
miricizade Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Deniz Feneri'nin topladığı trilyonlar ve perde gerisindekiler!

İddia ve isnat sahibi ben değilim.
Muhalefet partileri ya da diğer muhalif unsurlar da değil.
Peki kim mi?
Frankfurt Eyalet Yüksek Bölgesel Mahkemesi...
Ne mi diyor Alman yargıçlar?
Deniz Feneri’nin Allah rızası için fakir-fukaraya dağıtılmak üzere topladığı kurban ve zekât gibi türlü yardımlar hak sahiplerine değil de başka yerlere kanalize edilmişmiş.
Mesela nerelere mi?
Hürriyet gazatesinin mahkeme izlenimlerine göre bu adreslerden biri Beyaz Holding imiş.
Peki bu holdingin yönetim kurulu başkanın adı ne midir?
Zekeriya Kahraman!
O kim midir?
AKP’ye gözü kapalı destek veren yarı resmi yayın organı imajlı Kanal 7’nin sahibidir.
Almanya’da açılan Deniz Feneri davasında adı sıkça gündeme gelen bir isim de Zahit Akman’dır.
Akman’ı hatırlamadınız mı?
RTÜK Başkanı olma sürecinde sünnet gereği bıraktığı sakalını imaj için tereddütsüz tıraş eden arkadaş.
Bu sütunu izleyenler bu iki ismin buraya konuk olduğunu hatırlayacaklardır.
Hatırlamayanlara ya da o yazıyı okumayanlara tekrardan sunalım:
Yıl 1993.
O yıllarda RP mebusu olan Melih Gökçek arar ve aramızda şu diyalog geçer:
- “Sebo Tayyip Erdoğan’ı tanıyor musun? Partimizin İstanbul İl Başkanı.”
- Tanırım hemşerimdir. Niçin sordun?
- “Ya kendisi yarın Ankara’ya geliyor. Bir özel TV kurma konusu var. Sen TGRT’nin kuruluşundan tecrübelisin, sana bazı teknik sorular soracaklar. Öğlen yemekte beraber olabilir miyiz?”
- Elbete oluruz, ama Tayyip bey Ankara’ıa misafir geliyor, ayıp olur, davet sahibi ben olayım. Yarın öğle için Büyük Ankara Oteli’nde yer ayırtıyorum.
- “Tamam Sebo, yarın öğlen buluşuyoruz.”
Yemekte buluştuk...
Erbakan’a uğrayan Tayyip bey biraz geç katılıyor.
Yemekte o güne kadar görmediğim ve tanımadığım Tayyip beyin asistanları tavırlı iki isim de var.
Peki kim midir bunlar?
Zekeriya Kahraman ile Zahit Akman.
Bugün bunlardan biri Türkiye’nin en önemli TV kanallarından birinin (Kanal 7) sahibi, diğeri de Türkiye adına TV’lerin devlet komiseri.
Tam burada duralım ve soralım:
Zekeriya bey, bugün değeri yüzlerce milyon dolar olan ve o günün şartlarında kuruluşu da abartısız 200 milyon civarı kaynak gerektiren bu TV’ye söyler misiniz hangi kaynakla sahip oldunuz?
Evet kamu adına, inanç adına, ahlak adına, vicdan adına soruyorum bu parayı nereden buldunuz?
Siz ki Kanal 7 öncesinde maaşla çalışan sıradan bir insandınız.
Piyango mu çıktı, define mi buldunuz, nereden geldi bu
paralar?
İspatlanıncaya kadar siz ve Zahit Akman bize göre asla suçlu değilsiniz, dolayısıyla size suç isnadı ve hatta imasında bile bulunmuyorum, ama Kanal 7’yi kurma parasının kaynağını açıklamazsanız Alman mahkemesi haklı mı çıkacak?
Sevgili okurlar bu tabloyu dikkatinize sunduktan sonra bilmem daha fazla bir şey yazmaya gerek var mıdır?
Bakın kör göze parmak misali olan bu olaya göreceksiniz dinci AKP medyası hiç mi hiç ilgi göstermeyecek. Tersine gündemi değiştirmeye uğraşacaklar.
İyi de benim inandığım ve onun gereği olarak bugünlerde şevkle orucunu tuttuğum Şanlı Muhammed (sav)’ın İslam’ı böyle bir şeyle nasıl örtüştürülür?
Hayır bu Deniz Feneri olayı İslam ve ona hizmet değil, eğer ispatlanırsa İslam ve Allah (cc) adına aldatmaktan başka bir şey değildir...

Sebahattin ÖNKİBAR

başlıkla ne alaka yaw sizi anlamıyorumgülücük ve bu mesnetsiz boş kof iddiaya 100 yılın iylik hareketi deniz fenerinden cevap:

Yoksullukla mücadelemizde on yıldır bizi destekleyen, azdan az, çoktan çok vererek merhametini emanet etmiş cömert bağışçılarımıza ve fedakâr gönüllülerimize bir mesajımız var.Son günlerde, özellikle belirli bazı basın yayın organlarında, Derneğimizin ismi etrafında bir tartışma oluşturularak, halkımızın Deniz Feneri’ne olan sarsılmaz güven ve umut duyguları yıpratılmaya çalışılmaktadır.

Almanya’da faaliyet gösteren Avrupa Deniz Feneri e.V. isimli kuruluşa yönelik Alman makamlarının yürütmekte olduğu bir soruşturma bahane edilerek ve söz konusu kuruluşla isim benzerliğimizden yola çıkılarak, Deniz Feneri Derneğimiz haksız ithamlarla suçlanmakta, mesnetsiz bir kampanyanın hedefi kılınmak istenmektedir.

Bu gelişmeler karşısında, şu hususları Türk Milleti’nin dikkatine sunmak isteriz:

Deniz Feneri Derneği, 1998 yılında insani yardım yapmak ve yoksullukla mücadele etmek üzere kurulmuştur.

Derneğimiz, ısrarla ve inatla yardım çalışmalarında sadece yoksulluk unsuruna öncelik vermekte, başta ülkemiz olmak üzere dünyanın neresinde olursa olsun, açlık, kıtlık, doğal afetlerin yaşandığı her coğrafyaya bağışçıları ile gönüllülerinden aldığı cesaret ve teşvikle yardıma koşmakta, dünyanın dört bir yanında, başta BM gibi uluslararası kuruluşlar olmak üzere pek çok Sivil Toplum Örgütü ile işbirliği yapmakta, ülkesini ve bayrağını en güzel şekilde temsil etmektedir.

Çalışmalarıyla pek çok sivil toplum kuruluşuna örnek olan Deniz Feneri Derneği yurtdışındaki sivil toplum kuruluşlarından İçişleri Bakanlığı’nın izinleri çerçevesinde bağış kabul etmekte olup; bu çerçevede Almanya’da kurulu bulunan Almanya Deniz Feneri e.V.’den de aynı prosedürler çerçevesinde destek almıştır.

Bu yardımlar dışında söz konusu bu oluşum ile hiç bir organik ilişki söz konusu olmamıştır. Deniz Feneri Derneği’nin yurtdışında şube ve temsilciliği yoktur.

Bazı medya kuruluşlarının Almanya Deniz Feneri e.v. isimli kuruluşla ilgili hukuki sürece dair verdikleri haberlerde Derneğimizin adı, logosu, sloganı, telefonları, lojistik binaları, giydirme araçları, fotoğraf ve filmlerini kullandıkları görülerek, bu medya kuruluşları ihtarlar ile uyarılmışlardır. Uyarılarımızı dikkate almayarak binlerce bağışçımızın derneğimize olan güven duygularını zedeleyici nitelikte yayın yapmaya devam eden bir televizyon aleyhine Ankara 9. Sulh Ceza Mahkemesinin 2007/645 Müt. Sayılı dosyası ile tekzip davası açılmış ve 22.05.2007 tarihli karar ile bahsi geçen televizyon aleyhine tekzip kararı verilmiştir. Uyarılarımıza rağmen aynı şekilde haksız yere gerçeğe aykırı yayın yapan kuruluşlara yönelik hukuk mücadelemiz devam edecektir.

Deniz Feneri Derneği; ülkemizin içinden geçmekte olduğu siyasi süreç ve ısınan politik ortamda, günlük ideolojik kavgalar ve siyasi amaç ve çıkarlar çerçevesinde planlı hareket eden ve bu çerçevede Deniz Feneri Derneği’ni amaçlarına alet etmek isteyen çevrelerin kuru gürültü ve iftira kampanyalarına, tehdit ve yıldırma çabalarına asla aldırmayacaktır.

Yoksullukla mücadelemizde on yıldır bizi destekleyen, azdan az, çoktan çok vererek merhametini emanet etmiş cömert bağışçılarımıza ve fedakâr gönüllülerimize şu mesajı ulaştırmak isteriz:

Deniz Feneri başta İçişleri Bakanlığı olmak üzere resmi makamların yapmakta olduğu sürekli denetimlere ilave olarak uluslararası bağımsız denetim kuruluşunca da denetlenmektedir.

Müsterih olunuz. Bağışlarınızla coşan bu nehrin yoksula ulaşmayan tek damlası, heba edilen tek bir yudumu yoktur. Biz elimize geçen ve harcadığımız her kuruşun hesabını yapıyor ve sizin başınızı öne eğdirmeyip, gönlünüze en ufak bir şüphe düşürmeyecek bilinçle çalışmalarımızı daha yüksek azimle sürdürüyoruz.

Yeryüzünde son yoksula ulaşıncaya kadar çalışacağız.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

DENİZ FENERİ DERNEĞİ
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.