You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erbakan, Gül'e teşekkür etti.

Forumcu
Erbakan ilk kez kameralar karşısına geçti

Cumhurbaşkanı Gül'ün affetmesiyle cezası biten Eski Başbakan Erbakan bugün ilk kez kameralar karşısına geçti. Erbakan, Gül'e teşekkür etti.

Kayıp trilyon davasında ev hapsi cezası alan Erbakan, 'sürekli hastalık' sebebi ile Cumhurbaşkanı Abbdullah Gül'ün kendisini affetmesinden sonra bugün ilkkez kameralar karşısına geçti. Erbakan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür etti ve 'kendisine yakışan olgunlukta bir karar vermiştir' dedi.

Necmettin Erbakan, haksızlığa uğradığını ifade ederken, yakında 3 ciltlik bir kitabının çıkacağını ve bu kitapta gerçeklerin gün yüzüne çıkacağını ifade etti. Erbakan, kitabının birinci cildinin ismini 'Erbakan nasıl yargılandı?' adını taşıdığını belirtti.

'Dünyanın her yerinde sadece Türkiye'de değil, müslümanlar bu hususta çok dua ettiler. Cenabı Allah da onların dualarını kabul etti. Allah hepsinden razı olsun. Allah her daim rüyalarını kabul etsin' diye kendisine dua edenlere dua eden Kapatılan Refah Partisi'nin lideri Eski Başbakan Necmettin Erbakan, kendisini affeden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e 'Sayın Cumhurbaşkanı'na teşekkür etmek vazifedir, büyük olgunluk gösterdiler. Gösterdikleri Alicenaplıktan dolayı kendilerine teşekkür ederim' dedi.

Yorgun ve bitkin olduğu gözlenen Erbakan, basın mensuplarının bazı sorularına 'böyle ayak üstü olmaz' diye cevap vermedi.

Kapatılan Refah Partisi eski başkanı ve eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın “Kayıp Trilyon” davasından aldığı 2 yıl 4 aylık hapis cezasını 26 Mayıs 2008’de Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde ev hapsinde çekmeye başlamıştı. Necmettin Erbakan’ın cezası, 23 Eylül 2010’da sona erecekti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Erbakan’ın kalan hapis cezasını “sürekli hastalık” nedeniyle kaldırmasıyla, kalan 2 yıl 35 günlük ev hapsi cezası affedilmiş oldu.
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Erbakan, Gül'e teşekkür etti.
Büyüklük gene hocada kalmış...
Hoca için zor bi durum Allah sabır verdi bunun da bu zamana kadar üstesinden geldi..
Allah Hayırlı uzun ömür versin..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Dün akşam hocanın konuşmasını izledim tüğlerim diken diken oldu..
Hocaya soruyolar onlar size af çıkardı siz onları affettiniz mi die..
hoca: onlar bizim her zaman evladımız, talebemiz dir dedi bnim gözler doldu...
Onca şeye rağmen hala böyle güzel konuşması... mütiş bi adam bence..
Hayırlı veya hayırsızda olsa evlat evlattır diyerek bnce babacan bi imaj çizdi.
Allah onu başımızdan eksik etmesingülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: Erbakan, Gül'e teşekkür etti.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Büyüklük gene hocada kalmış...
Hoca için zor bi durum Allah sabır verdi bunun da bu zamana kadar üstesinden geldi..

yav sühim valla pireyi deve yapmakta bire birsin... ne diyeyim valla helal olsun... sen hala birbirine teşekkür eden iki kişi hakkında büyüklük küçüklük davasına gidiyorsan; siyaset anlayışın türkiyedekinden çok farklı derim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
gönül_çelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Büyüklük gene hocada kalmış...

yav sühim valla pireyi deve yapmakta bire birsin... ne diyeyim valla helal olsun... sen hala birbirine teşekkür eden iki kişi hakkında büyüklük küçüklük davasına gidiyorsan; siyaset anlayışın türkiyedekinden çok farklı derim...

sadece fikrimi beyan ettim..

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dün akşam hocanın konuşmasını izledim tüğlerim diken diken oldu..

İyi de seçim, oy vs kaygısı ile hızını alamayarak bunlara oy verenler bilmem cehenneme ne alıyorlar şu bu diyen kimdi?!..
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dün akşam hocanın konuşmasını izledim tüğlerim diken diken oldu..

İyi de seçim, oy vs kaygısı ile hızını alamayarak bunlara oy verenler bilmem cehenneme ne alıyorlar şu bu diyen kimdi?!..

bizde seçim kaygızı olmaz... Ahıret için bu çabamız..
Hocam da ne zaman neyi ne zaman söyliyeceğini iyi tartar...
Herkz aksi bi cvp vermesini bekledi.. Neden boş yere ortalığı kızıştırsın ki..
Hocam gerektiğinde eleştirisini yapar.. Şimdi özür dilemesi bnce tükürdüğünü yaladı anlamına gelmez..

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

bizde seçim kaygızı olmaz... Ahıret için bu çabamız..
Hocam da ne zaman neyi ne zaman söyliyeceğini iyi tartar...
Herkz aksi bi cvp vermesini bekledi.. Neden boş yere ortalığı kızıştırsın ki..
Hocam gerektiğinde eleştirisini yapar.. Şimdi özür dilemesi bnce tükürdüğünü yaladı anlamına gelmez..

peki öyle olsun, aslında çok da mühim değil hacı-hoca şu bu...mühim olan fikirlerdir, şahıs ya da kurumlar değil...bu şuur seviyesini yakaladığınızda o zaman konuşmamız-tartışmamız daha kolay ve daha verimli olacak diye düşünüyorum, selametle...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bu başlık bi şahıs üzerine açılmışsa bnde bu şahıs hakkında yorum yaparım..
Kurum ve kuruluşlar insanların desteklediği insanlar insanın rozetidir. Bn bu insanların ve kuruşlara bağlı kalmadan da tartışabilirim sninle. Ama söylediklerimin çocuğu bu liderin söylediklerini destekler nitelikte olur..
Sn kendin gibi düşünen bi lider bulamamışan bu snin sorunun...

Selametle

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
İslam'da şahsi liderlik yoktur, fikri liderlik vardır...benim tek liderim vardır O da Rasulullah(sav) dir...diğerleri mutlak manada takip edilecek, tabi olunacak ve örnek alınacak makamda kişiler değillerdir..ama siz alıştınız tabi yıllardan beri benim şeyhim benim liderim budur demeye...e şimdi de gelmiş kendim gibi bir lider bulamadığımdan dem vuruyorsun, dedim ya bu bilinç meselesidir, daha çok yol katetmek gerek...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.